Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Mario Kart 8

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Mario Kart 8

Herná konzola Nintendo Wii U v sebe ukrýva netušený potenciál. Akonáhle sa na scéne objaví fúzatý hrdina s červenou čiapkou, nezostáva nič iné než kapitulovať, pohodlne sa usadiť a pustiť sa do tuhých súbojov. Už ôsma generácia arkádových pretekov prináša jedno veľké spestrenie už tak návykovej hrateľnosti. Antigravitácia vám dá krídla a zažijete úplne nový level zábavy.
Hlavné lákadlo tvoria skvele spracované a inovatívne trate. Objavia sa loopingy, ďaleké skoky, podvodné pasáže a mnoho ďalšieho. Zamiešajte do toho rýchlostné power-upy alebo navádzané raketky a máte pred sebou žeravú jazdeckú hru. Akonáhle zošliapnete plyn, už sa radšej neotáčajte. Sleduje vás totiž celá horda nepriateľských jazdcov, ktorí si robia zálusk na prvú pozíciu. Preukážte pravú pretekársku krv a ukážte všetkým, že Mário je jednoducho ten najlepší.

Získajte kompletnú hru na stiahnutie od Nintenda zadarmo vďaka registrácii VIP passu z vašej hry Mariokart. Viac informácií tu.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma Wii U
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Wii/Wii U
Kód:  MWU068
Produktové číslo:  45496333164
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09