Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors


Platforma Nintendo Wii U má v rukáve celý rad skutočne originálnych a nápaditých kúskov, ktoré neexistujú nikde inde. Ich spracovanie s dôrazom na pútavú hrateľnosť nadchne malých aj veľkých, nováčikov aj ostrieľaných hráčov. Hyrule Warriors v sebe totiž mixuje obľúbené série The Legend of Zelda a Dynasty Warriors. Výsledný kokteil sa skôr blíži k osvedčenej "rúbačke" okorenenej štipkou strategických možností.

Prepracovaná bojovka vo všetkých smeroch


V koži hrdinu sa vydáte v ústrety vojnovému poľu a celým zástupom rôznych nepriateľov, ktorých sa ich bossovia snažia vybičovať k najlepším výkonom. Ak však dobre poskladáte útoky do devastujúcich kombinácií, tak počet mŕtvych porastie do závratných výšin. Medzi hrateľnými postavami samozrejme nechýba Link, princezná Zelda, ale aj ďalšie známe tváre vrátane Lany, Fi a Sheika. Postupne zbierate najrôznejšie predmety a suroviny, ktoré následne premeníte na body zručností. RPG systém totiž šliape, ako má.
Okrem klasického príbehového režimu nechýba ani špeciálny Adventure mód, kde je pred vami otvorená mapa a postupne si môžete plniť úlohy podľa seba. Ďalšie možnosti ponúkajú kooperácie s kamarátom na jednej konzole. Pre náruživých hráčov sú navyše pripravené poriadne tuhé výzvy. Zvládnete zabiť 500 nepriateľov za 5 minút?

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma Wii U
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Wii/Wii U
Kód:  MWU070
Produktové číslo:  45496333409
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01