Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Bayonetta 2

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nintendo Wii U - Bayonetta 2


Štyri roky od vydania ospevovanej hry Bayonetta sa štúdio Patinum Games rozhodlo potešiť napätých fanúšikov. Vývojári to mali v jednom období pomerne zložité a nápad na pokračovanie išiel z finančných dôvodov bokom. Zrazu sa však objavilo Nintendo a zo spolupráce sa usmialo šťastie iba na pyšných majiteľov konzoly Nintendo Wii U.
Charizmatická čarodejnica Bayonetta sa vrhá do oslobodenia svojej blízkej kamarátky, ale ako je dobrým zvykom, postupne dôjde aj k niekoľkým závažným príbehovým zvratom. Gigantický zážitok však skôr prináša dokonale spracovaný bojový systém. Hlavná hrdinka opäť disponuje pestrou škálou úderov, ktoré sa dajú reťaziť do skvelých kombinácií. Komplexné navrhnutie však nespočíva iba v nezáživnej klikačke, ale naopak, musíte voliť správnu kombináciu úderov či prejsť napríklad do boja na väčšiu diaľku. Čaká vás aj niekoľko výziev v podobe nesmrteľných bossov.
Celkom zaujímavá grafika v japonskom štýle padne k tejto hre ako uliata. Perfektný návrh levelov vám dá možnosť si od súbojov aj trochu oddýchnuť a pokochať sa príťažlivým okolím. Ide o úplný herný klenot a rozhodne o jednu z najlepších hier pre Nintendo Wii U.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Verzia

Platforma Wii U
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Wii/Wii U
Kód:  MWU071
Produktové číslo:  45496333706
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19