Obnoviť stránku

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

4,4 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

V roku 2007 zaútočila na svet videohier hra Super Mario Galaxy. A jej prvé pravé pokračovanie teraz oživí značku novými úrovňami a power-upmi. Navyše sa Mario tentoraz môže spojiť so svojím dinosaurím kamarátom Yoshim, čo do hry pridáva množstvo nových možností. Je tu všetko, čo ste tak milovali v prvom diely a ešte mnoho vecí navyše.
Ako Mario cestuje z Galaxie do Galaxie, snaží sa pri tom zbierať Hviezdy. Všetky úrovne sú úplne nové, ale napriek tomu zachovávajú čaro, prekvapivosť a krásu hier s Mariom. Ten si tentoraz hľadá cesty skrz rôzne úrovne mnohými odlišnými spôsobmi, občas je hore nohami, občas je Mário vystrelený z jedného miesta na iné.
V niektorých úrovniach Mario nájde vajce, ktoré keď rozbije, objaví sa dinosaurík Yoshi, ktorý slúži ako dopravný prostriedok. Navyše do svojho jazyka dokáže uchopiť predmet a potom ho hodiť na nepriateľov alebo jazyk použiť na prehúpnutie cez prekážky. Yoshi sám, má veľmi zaujímavé chute. Ak totiž zje Dash Pepper, tak strašne ho to rozpáli, že dokáže bežať do strmých svahov alebo dokonca po kolmých stenách. A ak zje Blimp Fruit, nafúkne sa ako balón a dokáže vyletieť do výšky.
Medzi nové power-upy patrí napríklad vŕtačka, ktorú Mario používa na vŕtanie tunelov, a to pokojne aj cez celú planétu. Skúsení hráči budú zháňať tiež Comet Metals, ktoré im otvoria vstup do ťažších úrovní, ktoré budú ešte len naozajstnou výzvou.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Detský

Verzia

Platforma Wii
Edícia Základná
Kód:  MW106b
Produktové číslo:  45496901905
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07