Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nintendo Switch – Neon Red & Blue Joy-Con

4,8 151 hodnotení
Variant
Variant balenia
Bez hry (Red&Blue)
Kúpiť s kódom DNIALZA5
Kód bude uplatnený automaticky.
270,66 €
Garancia najlepšej ceny
284,90 €

Nintendo Switch – Neon Red & Blue Joy-Con

Modulárna herná konzola Nintendo Switch s čipom NVIDIA Tegra

Herná konzola Nintendo Switch je v podstate výkonný tablet, ktorý má dvojicu ovládačov po stranách a vie sa v priebehu sekundy pripojiť k televízoru prostredníctvom dokovacej stanice. Nintendo zatiaľ neoznámilo finálne hardvérové parametre, ale už teraz je jasné, že hlavnú úlohu zohrá úplne nový procesor Tegra od spoločnosti NVIDIA.

Vychutnajte si lokálny multiplayer s priateľmi

Nintendu Switch nechýbajú ani online herné režimy

Jednoduché spárovanie až ôsmich konzol Nintendo Switch

Nintendo Switch zastúpi i domácu hernú konzolu

Nintendo Switch je prelomová domáca herná konzola zložená z troch dielov. Ten prvý predstavuje samotná výpočtová jednotka konzoly s 6,2“ displejom. Za druhú časť je možné považovať dokovaciu stanicu, do ktorej sa vkladá výpočtová jednotka. Vďaka konektoru HMDI prenáša Full HD obraz na váš televízor. Poslednú časť predstavujú pokrokové odnímateľné ovládače Joy-Con.

Nintendo Switch využíva multifunkčné ovládače Joy-Con

Joy-Con ovládače dokážu nezávisle na sebe snímať pohyb a navyše zvládajú pokročilú vibračnú odozvu. Vďaka integrovanej IR kamere rozpoznajú aj vzdialenosť a tvar. U Nintendo Switch sa tak môžete tešiť aj na nevšedné pohybové hry.

Lokálny multiplayer kdekoľvek vám napadne

Ovládače je možné využívať rôznymi spôsobmi. Buď ich zapojíte do príslušenstva nazvaného Joy-Con Grip, s ktorým pôsobia viac ako tradičný konzolový ovládač. Alebo je možné ovládače používať zvlášť a hrať tak napríklad aj vo dvojici, prípadne zostanú pripojené priamo ku konzole Nintendo Switch.

Nintendo Switch má pohodlné trackpady

V handheldovom režime je Switch veľmi zábavné zariadenie s pohodlným ovládaním, ktoré o mnoho percent zintenzívni všetky herné zážitky. Navyše si v rámci dodatočného príslušenstva môžete kúpiť niekoľko farebných vyhotovení.

S Nintendo Switch zažijete veľa zábavy

Nintendo Switch vás prenesie do herného sveta plného úplne nových titulov snáď vo všetkých žánroch. Už teraz je dohodnutá spolupráca naprieč celým svetom. Svoje hity si chystajú Activision, Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment a hlavní japonskí vydavatelia.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Pripravte sa na to doteraz najväčšie dobrodružstvo v rámci série The Legend of Zelda s otvoreným svetom prekonávajúcim staré hranice, ale napriek tomu rešpektujúcim svoje korene. Preskúmajte obrovský svet a objavte viac ako 100 svätýň plných hádaniek rovnako ako množstvo zbraní, oblečenia a vybavenia.

Mario Kart 8 Deluxe

Legendárna partia sa vracia za volantom zábavných motokár. Hrajte až s ôsmimi kamarátmi v lokálnom multiplayeri. Všetky obľúbené trate a postavy z Wii U verzie vrátane všetkých DLC tratí a postáv sa vracajú na štartové pole, a to vrátane nových pretekárov.

1 2 Switch

Ide o prvú hru spoločnosti Nintendo, ktorá vás nechá súperiť v zábavných aktivitách a pritom sa pozerať druhému hráčovi do očí namiesto na televíznu obrazovku. Od prestreliek v štýle divokého západu až po kopírovanie tanečných pohybov toho druhého Ide o kreatívne využitie širokých možností konzoly.

Nintendo Switch ponúka multiplayerové online služby

Konzola bude podporovať aj online multiplayer cez WiFi pripojenie k internetu. Podľa vzoru ostatných konkurentov ponúkne Nintendo platenú službu, ktorá bude po určitú dobu zadarmo. Postupne vám umožní pozývať kamarátov do multiplayerových bitiek, nastavovať herné schôdzky a komunikovať s ostatnými hráčmi. Plánuje sa aj uvoľňovanie starších hier úplne zadarmo.

Nintendo Switch má kvalitnú batériu

Nintendo Switch vydrží pri menej náročnej hre až 6 hodín. U graficky náročných titulov klesá kapacita približne na 3 hodiny.

Konzola využíva skvelý displej

Multidotykový displej konzoly Nintendo Switch sa rozpína na uhlopriečke 6,2 palca. Ponúka tak ideálne rozmery na skvelé herné zážitky kdekoľvek na cestách.

Rozšíriteľná interná pamäť

Nintendo Switch má kapacitu celých 32 GB, z ktorej je časť vyhradená na systém. Kapacitu je však možné zvýšiť pomocou micro SDHC/SDXC karty s kapacitou až 2 TB.

Technická špecifikácia hernej konzoly Nintendo Switch Red & Blue Joy-Con

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Veľkosť úložiska 32 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly Hybridná (do ruky/k TV)

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Slot na pamäťové karty

Batéria

Kapacita batérie 4 310 mAh

Displej

Rozlíšenie displeja 1280 × 720
Uhlopriečka displeja 6,2 "

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Pár Joy-Con ovládačov, Kábel HDMI, Nabíjací adaptér, Stojan
Variant balenia Bez hry (Red&Blue)

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23,9 cm
Výška 10,2 cm
Hĺbka 1,4 cm
Hmotnosť 0,3 kg

Platforma

Platforma Nintendo Switch

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , HDMI out (v dokovacej stanici), USB-A (v dokovacej stanici), USB-C

Farba

Farba Neon Red&Blue

Lokalizácia

Lokalizované menu EN, DE, FR, IT, ES, nl, PT, RU, ja, zh, KO
Kód:  NXHW002v2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496452643
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12