Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nintendo Switch Lite Dialga and Palkia Edition

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Switch Lite Dialga and Palkia Edition

Herná konzola Nintendo Switch Lite – Dialga and Palkia Edition – najlepšie hranie v režime handheld

Japonský herný gigant Nintendo vypočul žiadosti hráčov zo všetkých kútov sveta a posiela do predaja čistokrvnú handheldovú konzolu. Nintendo Switch Lite – Dialga and Palkia Edition je menší braček veľmi úspešnej konzoly Nintendo Switch. Vďaka tomu si zahráte úplne rovnaké hry, ale už nemôžete konzolu pripojiť k TV, alebo odpojiť bočné joycony.

Nintendo Switch Lite

Kompaktné rozmery konzoly Nintendo

Konzola Nintendo Switch Lite sa vám ľahko zmestí do vrecka. Jej rozmery sú totiž len 208 × 91 × 14 mm pri hmotnosti 297 gramov.

Nintendo Switch Lite

Nintendo konzola so vstavanými ovládačmi

Herná konzola Nintendo Switch Lite disponuje pevnými hernými ovládačmi na bočných stranách vedľa displeja. Poteší vás prítomnosť klasického d-padu na ľavej strane.

Nintendo Switch Lite

Herná konzola Nintendo Switch Lite ponúka kompatibilné hry

Na tomto novom zariadení môžete hrať všetky dostupné hry z rozrastajúcej sa knižnice Nintendo Switch. Vybrané hry je však nutné ovládať samostatne predávanými joyconmi.

Nintendo Switch Lite

Nintendo eShop

Digitálne verzie hier sú k dispozícii na kúpu v Nintendo eShope na vašej konzole Nintendo Switch, alebo na oficiálnych webových stránkach spoločnosti Nintendo.

Nintendo Switch Lite

Album

Snímajte a ukladajte si zábery obrazovky jednoduchým stlačením tlačidla Capture. Potom si svoje snímky prezerajte, pridajte k nim text a zdieľajte výtvory zo svojho albumu na sociálnych sieťach.

Nintendo Switch Lite

Novinky a oznámenia

Po bezplatnej registrácii účtu Nintendo Account budete pravidelne dostávať novinky ohľadom nadchádzajúcich titulov a špeciálnych Nintendo eventov, oznámenia a podobne.

Hracia konzola Nintendo Switch Lite disponuje rodičovským zámkom

Ubezpečte sa, že sa vaša rodina bude venovať len zábave – stačí nastaviť rodičovský zámok a budete mať úplnú kontrolu nad tým ako ostatní používatelia vašu hraciu konzolu Nintendo Switch Lite používajú. Zadarmo si môžete stiahnuť mobilnú aplikáciu, ktorá vám poskytne ešte viac možností a pohodlný spôsob ako na smartfóne meniť nastavenie rodičovského zámku odkiaľkoľvek.

Herná konzola Nintendo Switch Lite má IPS obrazovku s uhlopriečkou 5,5"

Po hardvérovej stránke je herná konzola Nintendo Switch Lite identická s klasickým Switchom. Ponúka teda čip NVIDIA Tegra X1 doplnený o 4 GB RAM a 32 GB flash pamäť. Samozrejmosťou Switch Lite je slot na microSD kartu, alebo zásuvka na herné cartridge. Rozdielny je však dotykový displej, ktorý pri rovnakom rozlíšení 1 280 × 720 pixelov má 5,5" uhlopriečku.

Herná konzola Nintendo Switch Lite zvládne na batériu poriadnu dávku hier

Batéria vydrží až sedem hodín, ale čas do vybitia samozrejme závisí na aktuálnom zaťažení konzoly. Pri náročných hrách klesá kapacita konzoly Nintendo Switch Lite na úroveň približne troch hodín.

Nestačí vám vnútorná pamäť na hry? Rozšírte ju!

Systém disponuje 32 GB vnútornou pamäťou, z ktorej je časť vyhradená na softvér samotnej konzoly. Používatelia môžu úložisko Switch Lite ľahko rozšíriť použitím pamäťových kariet microSDHC, alebo microSDXC.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20,8 cm
Výška 9,11 cm
Hĺbka 1,39 cm
Hmotnosť 0,28 kg

Platforma

Platforma Nintendo Switch

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , USB-C

Séria

Herné a filmové série Pokémon

Kapacita

Veľkosť úložiska 32 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly Do ruky

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Slot na pamäťové karty

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Nabíjací adaptér

Farba

Farba Limitovaná

Batéria

Kapacita batérie 3 570 mAh

Displej

Rozlíšenie displeja 1280 × 720
Uhlopriečka displeja 5,5 "
Kód:  NXHWL009
Produktové číslo:  045496453497
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18