Obnoviť stránku

Nintendo Switch Lite – Coral + Animal Crossing New Horizons

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Switch Lite – Coral + Animal Crossing New Horizons


Herná konzola Nintendo Switch Lite – najlepšie hranie v handheld móde

Japonský herný gigant Nintendo vypočul volanie hráčov zo všetkých kútov sveta a posiela na trh čistokrvnú handheldovú konzolu. Herná konzola Nintendo Switch Lite je menší braček úspešnej konzoly Nintendo Switch. Vďaka tomu si zahráte úplne rovnaké hry, ale už nemôžete konzolu pripojiť k TV alebo si odpojiť bočné joycony.


Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

Hracia konzola má kompaktné rozmery

Hracia konzola Nintendo Switch Lite sa vám ľahko zmestí do vrecka. Jej rozmery sú totiž iba 208 × 91 × 14 mm pri hmotnosti 297 gramov.

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

Vstavané ovládače

Ručná konzola Nintendo Switch Lite disponuje pevnými hernými ovládačmi na bočných stranách vedľa displeja. Poteší prítomnosť klasického d-padu na ľavej strane.

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

Kompatibilné hry

Na tomto novom zariadení môžete hrať všetky dostupné hry z rozrastajúcej sa knižnice Nintendo Switch. Vybrané hry je však nutné ovládať samostatne predávanými joyconmi.


Nintendo eShop

Digitálne verzie hier sú k dispozícii v predajni Nintendo eShope na vašej konzole Nintendo Switch alebo na oficiálnych webových stránkach spoločnosti Nintendo.

Album

Snímajte a ukladajte si snímky obrazovky jednoducho stlačením tlačidla Capture. Potom si svoje snímky prezerajte, pridajte k nim text a zdieľajte výtvory zo svojho albumu na sociálnych sieťach.

Novinky a oznámenia

Po bezplatnej registrácii účtu Nintendo Account budete pravidelne dostávať novinky ohľadom nadchádzajúcich titulov a špeciálnych Nintendo eventov, oznámení a viac.



Rodičovský zámok

Uistite sa, že sa vaša rodina bude venovať len zábave – stačí nastaviť rodičovský zámok a budete mať plnú kontrolu nad tým, ako používajú konzolu Nintendo Switch Lite ostatní používatelia. Zadarmo si môžete stiahnuť mobilnú aplikáciu, ktorá vám poskytne ešte viac možností a pohodlný spôsob, ako na smartfóne meniť nastavenia rodičovského zámku odkiaľkoľvek.



Handheld konzola s IPS obrazovkou s 5,5" uhlophriečkou

Po hardvérovej stránke je handheld konzola Nintendo Switch Lite identická s klasickým switchom. Ponúka teda čip NVIDIA Tegra X1 doplnený 4 GB pamäťou RAM a 32 GB pamäťou flash. Samozrejmosťou je slot na microSD kartu alebo zásuvka na herný cartridge. Rozdielny je však dotykový displej, ktorý pri rovnakom rozlíšení 1 280 × 720 pixelov má 5,5" uhlopriečku. 

Nintendo Switch Lite – Coral + Animal Crossing New Horizons 

Súčasťou balenia je aj roztomilá hra Animal Crossing New Horizons, v ktorej sa vydáte na opustený ostrov a vybudujete si tu svoj nový život. Poznáte priateľov, budete objavovať nové príležitosti. Váš život bude presne taký, aký si ho urobíte.


Herná konzola Nintendo Switch Lite

Kapacita batérie

Batéria vydrží až sedem hodín, ale doba do vybitia sa samozrejme líši podľa aktuálneho zaťaženia konzoly. V náročných hrách klesá výdrž na úroveň približne troch hodín.

Herná konzola Nintendo Switch Lite

Pamäť na hry

Systém disponuje 32 GB vnútornou pamäťou, z ktorej je časť vyhradená pre softvér samotnej konzoly. Používatelia môžu úložisko ľahko rozšíriť použitím pamäťových kariet microSDHC alebo microSDXC. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20,8 cm
Výška 9,11 cm
Hĺbka 1,39 cm
Hmotnosť 275 g

Platforma

Platforma Nintendo Switch

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , USB-C

Séria

Herné a filmové série Animal Crossing

Kapacita

Veľkosť úložiska 32 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly Do ruky
Podpora hrania v 4K Bez 4K

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Slot na pamäťové karty

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Nabíjací adaptér
Hry/licencie v balení Animal Crossing: New Horizons
Variant balenia Animal Crossing (Coral)

Farba

Farba Coral

Lokalizácia

Lokalizované menu EN, DE, FR, IT, ES, nl, PT, RU, ja, zh, KO

Batéria

Kapacita batérie 3 570 mAh

Displej

Rozlíšenie displeja 1280 × 720
Uhlopriečka displeja 5,5 "
Kód:  NXHWL005b1
Produktové číslo:  045496453695
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08