Obnoviť stránku

Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Výhodný balíček ľadovo bielej hernej konzoly Nintendo 3DS a jedného z najpopulárnejších titulov Nintenda - hry The Legend of Zelda A Link Between Worlds. Samotná konzola vie ako vôbec prvý vo svojej kategórii zobrazovať 3D grafiku i bez použitia špeciálnych okuliarov! Pri hraní tak budete mať pocit otvoreného priestoru, čo napr zlepší pohyb s vašou postavičkou. Úroveň nastavenia 3D efektu je možné regulovať príslušným posuvníkom na vonkajšej strane konzoly. Samozrejmosťou je možnosť úplného vypnutia a hranie v klasickom 2D režime.
Vítanou novinkou oproti predchádzajúcim verziám Nintendo DS je systém ovládania. Krížový ovládač a samostatné tlačidlá bola zachovaná, ale pribudol kruhový ovládač, ktorý umožňuje pohľad okolo celej osi hráča, a dvojica senzorov pozdvihujúcu herné zážitky na úplne novú úroveň. Jedná sa o pohybový a tzv Gyro senzor, ktoré okamžite reagujú na pohyby s konzolou zo strany na stranu i zhora nadol a naopak.
Konzola obsahuje dva displeje. Pre 3D efekt slúži hornej širokouhlý displej o veľkosti 3,5'' s rozlíšením 800 x 240 bodov. Pod ním sa nachádza druhý dotykový displej, ktorý je menší (3'') s rozlíšením 320 x 240 a je určený pre ovládanie alebo napr zobrazenie hernej mapy. Ovládanie cez dolný displej je možné prstom alebo priloženým stylusom s nastaviteľnou veľkosťou, ktorý je možné uchovávať na zadnej strane konzoly. Oba displeje poskytnúť brilantný obraz s 16,77 miliónmi farbami. Zaujímavosťou je potom dvojica vonkajších integrovaných kamier, vďaka ktorým si budete môcť robiť 3D fotografie v rozlíšení 0,3 Mpx a priamo zobrazovať na väčšom displeji. Nechýba vnútorné kamera a integrovaný mikrofón pre komunikáciu.
Pri hraní samotný obraz nestačí, preto je konzola vybavená kvalitnými stereo reproduktormi, ktoré sa postarajú o virtuálny priestorový zvuk. Nechýba možnosť pripojenia slúchadiel. Podpora bezdrôtovej technológie Wi-Fi 802.11b/g umožňuje multiplayer až pre 16 hráčov a zdieľanie herných štatistík, najvyšších skóre apod Bezpečný prístup na internet bude možný cez bezdrôtový prístupový bod s podporu WPA/WPA2. V rozhraní nájdete slot pre herné kartičky, slot na pamäťové karty SD/SDHC, konektor pre kolísku a dobíjanie a konektor zvukového stereo výstupu.
Ku konzole je priložená SD pamäťová karta s kapacitou 2 GB, ktorá poslúži na ukladanie stiahnutých hier, vyhotovených 3D fotografií, zvukových nahrávok alebo vašich MP3 a AAC hudobných súborov, ktoré je možné na konzolu prehrávať. Model 3DS je spätne kompatibilný s hernými kartičkami pre predchádzajúce generácie DS, DSi rovnako ako so všetkými hrami a väčšinou aplikácií, ktoré doteraz vyšli. O napájanie konzoly sa stará Li-Ion batéria s výdržou až na 5 hodín hrania 3DS hier.
Parametre a špecifikácie:
Význačné novinky:
3D zobrazenie
Dotykový displej
Kruhový ovládač (360 °)
Pohybový a Gyro senzor
Podpora SD/SDHC kariet
Horný displej:
Typ: LCD
Veľkosť: 3,53''
Rozlíšenie: 800 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)
Dolné displej:
Typ: LCD dotykový
Veľkosť: 3,02''
Rozlíšenie: 320 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)
Kamera:
Typ: 2x vonkajšie + 1x vnútorná
Senzor: CMOS 0,3 Mpx
Rozlíšenie: 640 x 480 bodov
Bezdrôtová konektivita:
Wi-Fi 802.11b/g (2,4 GHz)
Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory
Ovládacie prvky:
A/B/X/Y tlačidla
Krížové tlačidlo
Kruhový ovládač
START/SELECT tlačidlo
Dotyková obrazovka
Integrovaný mikrofón a kamera
Pohybový a Gyro senzor
HOME tlačidlo
Posuvník regulácia 3D hĺbky
Prepínač Wi-FI On/Off
Tlačidlo pre zapnutie
Vstavané aplikácie:
Nintendo 3DS Camera
Nintendo 3DS Sound
Mii Maker
StreetPass
Mii Plaza
AR Games
Activity Log
Face Raiders
Rozhranie:
Slot pre herné karty (3DS, DS, DSi)
SD/SDHC slot pre pamäťové karty
Kolískový konektor
Napájací konektor
Audio jack
Napájanie:
Typ: Li-Ion batéria 1300 mAh
Výdrž 3DS hry: 3-5 hodín (závisí na úrovni jasu)
Výdrž DS hry: 5-8 hodín (závisí na úrovni jasu)
Doba nabíjania: cca 3,5 hodín
Prevedenie:
Farba: ľadovo biela (Ice White)
Rozmery: 134 x 74 x 21 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 230 g
Dodávané príslušenstvo:
Hra The Legend of Zelda A Link Between Worlds
Teleskopický stylus (až 10 cm)
Napájací AC adaptér
Dobíjacia kolíska
SD karta (2 GB)

Kód:  MU001d
Produktové číslo:  45496500641
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06