Obnoviť stránku

Nintendo 3DS Teddy Together - Nintendo 3DS

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nintendo 3DS Teddy Together - Nintendo 3DS

Ktoré dieťa niekedy nesnívalo o tom, že jeho obľúbená hračka ožije? Presne to sa stane v novej hre Teddy Together. Príbeh tejto hry začína, keď vám bude prvýkrát doručený plyšový medvedík spoločne s tajomným kľúčom. Kúzla sa začnú diať, keď sa medvedík prebudí k životu a začne hovoriť. Deti môžu dať medvedíkovi meno, čím sa vytvorí okamžité spojenie medzi týmito dvoma novými priateľmi. Od tohto bodu príbeh hry Teddy Together postupuje o kúsok každým dňom a deti sa tak postupne dozvedajú viac o medvedíkovi a tajomnom kľúči, čím sa z tohto titulu stáva ideálna rozprávka pred spaním, ktorú si rodičia môžu užiť spolu so svojimi deťmi.
Ide tak o ideálny titul na hranie rodičov s mladšími deťmi, zatiaľ čo si ich ratolesti budú rozvíjať oblasti zručností, ako sú čítanie či medziľudské vzťahy.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny simulátor priateľstva
  • Zábavné a originálne minihry
  • Zastúpi čítanie rozprávok deťom pred spaním

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Detský

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Nintendo 3DS/2DS
Kód:  MU090
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07