Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nintendo 3DS - Super Mario 3D Land

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo 3DS - Super Mario 3D Land

Super Mario 3D Land je prvým trojrozmerným spracovaním populárnej plošinovky s inštalatérom Máriom, ktorého pozná snáď naozaj každý. Je to Talian, nosí modré montérky, červenú čiapku, pestuje si fúzy a má slabosť pre princezné - to je stručná charakteristika nášho obľúbenca. Chudák si sotva stačil odpočinúť od svojho posledného dobrodružstva a už zase musí zachraňovať princeznú Peach a Hríbové kráľovstvo. Tentoraz však na novom Nintende 3DS v plnom treťom rozmere!
Prvý, naozaj trojrozmerný Mário
A predsa je ten tretí rozmer taký dôležitý! Vzdialenosti pôsobí hlbšie, behanie a skákanie pôsobí ešte dynamickejšie, prekážky, nepriatelia a úrovne ešte rafinovanejšie a vy musíte byť omnoho precíznejší. V Super Mario 3D Land pre Nintendo 3DS sa obľúbený taliansky inštalatér ukazuje zo svojej najlepšej stránky. Celkový dojem z hrania je úplne nový a jedinečný - skáčte na nepriateľov s väčšou presnosťou, vyhýbajte sa plameňom a iným predmetom, ktoré vyzerajú, ako keby vyskočili z obrazovky, odhadnite správne vzdialenosti a správny čas na útok. Už žiadne pokusné manévre do prázdna!
Novinky v sérii
Pôsobivá grafika s modernými efektmi a  trojrozmerný obraz, z ktorého plynie celý rad nových herných prvkov, nie sú jedinými novinkami Super Mario 3D Land. Mario sa môže pochváliť úplne novými oblekmi, ktoré mu dodajú špeciálne vlastnosti. Napríklad oblek medvedíka čistotného - dobre vyzerá, ale s chvostom môže Mário udrieť nepriateľa a zahnať ho ďaleko. Navyše s ním dokáže zoskočiť z naozaj veľkých výšok ako pierko. Noví sú tiež nepriatelia - Gumbovia s chvostami, alebo Gumbovia, ktorí sa postavili na seba a tvoria pohyblivú vežu, či mäsožravé kvety pľuvajúce atrament, ktorý vám zašpiní displej. O jednotlivých úrovniach a bossoch nehovoriac.
Super Mario 3D Land vychádza exkluzívne pre Nintendo 3DS a možno ho hrať aj v 2D s vypnutým 3D efektom.
Parametre a špecifikácia:
Určenie: Nintendo 3DS
Lokalizácia: anglická
Žáner: plošinovka

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Detský

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Super Mario

Platforma/licencia

Platforma Nintendo 3DS/2DS

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MU021i
Produktové číslo:  45496521196
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06