Obnoviť stránku

Bravely Second: End Layer – Nintendo 3DS

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bravely Second: End Layer – Nintendo 3DS

Pripravte sa na nové a odvážne dobrodružstvo v tomto nástupcovi japonskej hry Bravely Default pre herné konzoly 3DS. Ide o unikátnu RPG, ktoré prináša doposiaľ nevidené mechaniky, pričom príbeh sa odohráva dva a pol roka po udalostiach z prvej hry. Prebúdzajúci sa z kómy, Tiz Arrior je zachránený mladou dievčinou Magnolia Arch. Tešiť sa budete môcť na vaše obľúbené postavy, formovanie flexibilných bojových stratégií a desiatky hodín zábavy vo štylizovanom svete s prvkami anime.


Pokračovanie epickej ságy

Od udalostí z predošlej hry uplynulo veľa času a nebezpečenstvo sa znova objavilo na inom mieste. Agnes Oblige bola unesená, náš hrdina, Yew, rytier v jej službách, ju musí zachrániť. Pritom bude čeliť mnohým nepriateľom, vybojuje nespočet súbojov a predovšetkým – získa veľa skúseností, ktoré budete môcť rozdeliť do vývoja vašej postavy.

Pokračování epické ságy

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo 3DS/2DS
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Kód:  MU066
Produktové číslo:  045496471958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02