Obnoviť stránku

NHL 22 – PS4

4,7 28 hodnotení

NHL 22 – PS4

NHL 22

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Do NHL 22 prikorčuloval Frostbite engine

Do EA Sports NHL 22 prichádza vôbec prvýkrát legendárny engine Frostbite. NHL 22 ponúka obrovské vizuálne vylepšenia ako v prípade súčasnej, tak aj novej generácie konzolových hier a predstavuje tak jeden z najväčších krokov vpred v oblasti grafiky celej série. Či už ide o prepracované podobizne hráčov alebo látkové animácie, ktoré oživujú postavy, alebo dynamické osvetlenie, ktoré vytvára skutočne pohlcujúce herné prostredie, vylepšenia uvidíte všade.

NHL 22

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vylepšená fyzika hokejky

Nové realistické interakcie hokejky zvyšujú fyzikálnu úroveň hry a prinášajú uveriteľnejšie súboje o puk, ktoré sú férové a založené na zručnosti. Lepší systém kontaktu hokejky s telom protihráča má za výsledok presnejšie posudzovanie nedovolených zákrokov, napríklad pri vpichovaní puku. Vyskúšate si tiež realistickejší pohyb pozdĺž mantinela bez toho, aby hokejka prechádzala textúrami.

NHL 22

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si nové animácie a X-Factor známych hráčov

Zažite účinok superhviezdnych X-faktorov, čo je prelomový herný systém, vďaka ktorému naplno využijete výnimočné schopnosti hviezdnych hráčov – ich prítomnosť na ľade má teraz ešte väčší vplyv ako kedykoľvek predtým. Schopnosti Superstar X-Factor, ktoré sú vyhradené iba pre hráčsku elitu ligy, oddeľujú tie najlepšie od ostatných a superhviezdy vďaka nim pôsobia rovnako verne ako ich živé náprotivky.

NHL 22

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Využite schopnosti hokejistov naplno

Hráči majú priradenú jednu schopnosť pre pásmo, ktoré je pre ich hru dominantnou a predbehne vďaka nej svojich súperov. Zónové schopnosti sú vždy zapnuté a automaticky sa aktivujú za príslušných podmienok. Napríklad zónová schopnosť, ktorá vylepšuje dlhú prihrávku sa aktivuje pri pokuse o prihrávku na väčšiu vzdialenosť (nemá však žiadny efekt na prihrávku krátku). Špecifické schopnosti zóny sú dostupné len pre obmedzený počet hráčov a v niektorých prípadoch sú dokonca exkluzívne. To znamená, že určití hráči majú v hre unikátne schopnosti.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série NHL

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Dátum vydania

Rok vydání 2021
Mesiac vydania Október

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1183
Produktové číslo:  5030941123723

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17