Obnoviť stránku

NHL 13 – PS3

4,7 44 hodnotení
15,73 €

NHL 13 – PS3

NHL 13 vám vďaka úplne novým systémom umelej inteligencie a systémov korčuľovania sprostredkuje herný zážitok, ktorý verne zachytí rýchlosť, kreativitu aj rôzne herné stratégie hokeja v NHL. Medzi ďalšie novinky patrí vzájomné prepojenie fanúšikov so spoluhráčmi a svetom skutočného hokeja v nových režimoch či dokonca prostredníctvom mobilnej aplikácie. Čaká na vás najviac revolučné zmeny v tejto hernej sérii od premiéry systému ovládania Skill Stick z NHL07 – tak hor sa do akcie!
True Performance Skating – korčuľovanie na základe reálnych fyzikálnych presne replikuje výbušnosť, energiu a maximálnu rýchlosť hráčov súčasnej NHL. Táto inovácia v kombinácii s ovládaním Skill Stick dáva konečne hráčom do rúk kompletný arzenál „ zbraní“, akými disponujú hviezdy NHL.
EA SPORTS Hockey I. Q. – Inovatívny systém umelej inteligencie riadi správanie hráčov, brankárov aj celých tímov. Predtým mali hráči povedomie o ďalších hráčoch len v ich najbližšom okolí a brankári reagovali len na hráčov, ktorí práve mali puk. V rámci systému EA SPORTS Hockey I. Q. však teraz všetci hráči vnímajú prítomnosť každého spoluhráča i protihráča na ľade a sú tak schopní prijímať rýchlejšie, múdrejšie a realistickejšie rozhodnutia.
GM Connected – Vrcholná fiktívna liga so spoluhráčmi. Tento režim má základ v najpopulárnejšom offlinovom režime série EA SPORTS NHL s názvom Be a GM a umožňuje hrať proti priateľom alebo s nimi vo vlastnej NHL s 30 tímami. Či už patríte medzi ostrieľaných mazákov športových hier, alebo máte iba povrchné povedomie o práci generálneho manažéra, režim vám ponúka široké možnosti riadenia celého klubu, vrátane priameho koučovania a hrania zápasov. Virtuálni generálni manažéri navyše budú môcť dohliadať na dianie v klube aj vo chvíľach, kedy nebudú pri svojich konzolách, a to prostredníctvom mobilnej aplikácie, vďaka ktorej im neutečie nič dôležité.
NHL Moments Live – Prepíšte históriu najzaujímavejších a najnapínavejších momentov najlepšej ligy sveta. NHL 13 rozvíja koncept, ktorý bol už predtým predstavený v iných športových hrách: každý scenár obsahuje na úvod videozáznam zo skutočného zápasu NHL, aby hráči získali presnú predstavu o atmosfére daného okamihu. Disk s hrou bude obsahovať momenty zo sezóny NHL 2011-12, nové momenty zo sezóny NHL 2012-13 budú pridané neskôr v jej priebehu.
Parametre a špecifikácia:
Určenie: PlayStation 3
Žáner: športové
Lokalizácia: české titulky
Hodnotenie PEGI: od 16 rokov

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PS3
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série NHL

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 3
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Dátum vydania

Rok vydání 2012
Mesiac vydania September
Kód:  MS190f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5030930109424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17