Obnoviť stránku

Need For Speed: Hot Pursuit

4,4 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Need For Speed: Hot Pursuit

Nová časť série kultových arkád sľubuje bezkonkurenčné virtuálne preteky za účasti skutočných licencovaných športovcov. Hra nesie titul ako vydanie z roku 1998, čo znamená, že Need For Speed ??sa vracia ku svojim koreňom, keď zažívala najlepšie časy, a jej hlavnou náplňou boli nervózne naháňačky s políciou. Nablýskané autá najvyššej kategórie vás zavedú do otvoreného sveta zalesnených národných parkov alebo do púšte s jediným cieľom - potlačiť ruku zákona. To nebude vôbec jednoduché, pretože polícia urobila nejaké zmeny v hre, takže čiernobiely vodič môže zavolať vašim kolegom, aby postavili z ich vozidiel barikádu, položili ježka na zem, alebo si na vás „posvietili" vrtuľníkom. Treba však povedať, že sa konečne vypočuli viacročné prosby hráčov a môžete si tak vybrať, či ste utečenec, alebo práve motorizovaná bezpečnosť s plným arzenálom zbraní.
Multiplayerová hrateľnosť však bola najväčšou zmenou. Pridala sa nová funkcia Autolog, ktorá môže byť chápaná ako hra na Facebooku. Táto funkcia zhromažďuje všetky vaše úspechy a zlyhania do jasných štatistík, ktoré potom použije na porovnanie vašich schopností a odporučí vám, čo by ste mohli vyskúšať, respektíve ktorého z vašich priateľov pozvať do pretekov. Môžete aj zdieľať fotky s Autologom a nielen profily, ktoré sú nabité informáciami vašich priateľov, ale aj rôzne reporty a grafy, napríklad najlepší jazdci na trati, alebo popularita automobilov. 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Online

Séria

Herné a filmové série Need for Speed

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová
Kód:  WG124d
Produktové číslo:  C0038276

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14