Obnoviť stránku

NBA 2K24 – Nintendo Switch

4,0 1 hodnotení
39,90 €

NBA 2K24 – Nintendo Switch

NBA 2K24 Xbox

Maximálna autentickosť prináša NBA 2K24 Nintendo Switch

So svojim tímom prejdete minulosťou, súčasnosťou aj budúcnosťou basketbalu. NBA 2K24 Nintendo Switch prináša čistú autentickú akciu a neobmedzené možnosti MyPLAYER v MyCAREER. So známymi legendami si zostavíte vysnívanú zostavu v MyTEAM a užijete si svižnejšiu hrateľnosť a vybrúsené vizuálne efekty pri hraní s obľúbenými tímami NBA a WNBA v PLAY NOW.

NBA 2K24 Xbox

V štýle Black Mamby

NBA 2K24 Nintendo Switch vo vás prebudí inštinkty čiernej mamby, pri ktorých zažijete tie najdominantnejšie výkony a okamihy slávy. Prejdete začiatky tejto superhviezdy a povznesiete sa až k jednému z najlepších hráčov histórie.

NBA 2K24 Xbox

Zažite zápasy v raji

V NBA 2K24 Nintendo Switch budete mať k dispozícii krásnu pobrežnú štvrť, ktorá je plná basketbalovej konkurencie. Zvoľte si hráča, ktorý zodpovedá vášmu štýlu, a využite jeho silné stránky. Zbierajte odznaky vo vylepšenom systéme, preskúmavajte útesy a plňte nové vylepšené úlohy, aby ste sa mohli postaviť čelným rivalom v jedinečnom režime MyCAREER.

NBA 2K24 Xbox

Nespočítateľné hodiny v NBA 2K24 Nintendo Switch s MyTEAM

NBA 2K24 Nintendo Switch má pripravený klasický zberateľský režim kariet, s ktorým vytvoríte tím hráčov z minulosti aj prítomnosti. Nájdete tu obľúbené All-Star aj absolútne legendy hier pod bezodnými košmi. K dispozícii je single player aj multiplayer.

NBA 2K24 Xbox

Predveďte, čo vo vás je

NBA 2K24 Nintendo Switch má pripravenú maximálne reálnu hrateľnosť, ktorá sa zameriava na plynulú mechaniku aj detail. Ukážte svoj arzenál pohybu v prepracovanej podkošovej obrane alebo napríklad kombinovaný dribling. Odmenou vám bude geniálne skórovanie a úžasný potlesk publika.

NBA 2K24 Xbox

NBA 2K24 Nintendo Switch

Pripravte sa na špičkovú basketbalovú kultúru v NBA 2K24 Nintendo Switch, nálož akcie a nekonečné možnosti pri vytváraní vlastných postáv v MyPLAYER v hernom režime MyCAREER. Zvládnete zostaviť dokonalú skupinu hráčov v MyTEAM? Pokiaľ si zahráte v režime PLAY NOW za svoj známy tím z NBA alebo WNBA, získate lepšie reakcie a vymazlené vizuálne prevedenie.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série NBA

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Športový, Simulátor
Herné prostredie Tímové športy
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online, Nákupy v rámci hry

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW1257
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5026555071086

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02