Obnoviť stránku

NBA 2K15 – PS4

4,9 7 hodnotení
8,90 €

NBA 2K15 – PS4

Vlaňajší ročník NBA 2K14 sa stal doslova modlou pre všetkých fanúšikov basketbalu, ale nadchol dokonca aj inokedy prísnych recenzentov.Autentické spracovanie, verná simulácia pohybov a neskutočná atmosféra mali výrazný dopad na kladnú odozvu.Tvorcovia z 2K Sports však nezaspali na vavrínoch a naopak šli mohutne do seba.Vitajte na prahu hry NBA 2K15, ktorá vám ukáže ešte vyšší level basketbalu, než ste mohli vôbec dúfať.

Masívny multiplayer a nové režimy späť v ponuke

Tvárou pre tohtoročný ročník sa stal Kevin Durant, ktorý opakovane vytrel zrak všetkým súpútníkom a vyhral bodovanie celej súťaže.Ďalšia prizvaná osobnosť si pre zmenu vzala na starosť akustický sprievod.Nie je jej nikto iný ako slávny producent a hudobník Pharrell Williams.Jeho hity a šlágre rozbehnú atmosféru počas spomalených opakovačiek a krátkych prestávok na vydýchanie sa hráčov.
V samotnej hre sa dočkáte gigantickej škály zlepšení a viac ako 5 000 animácií.Vyladíte nové obranné aj útočné taktiky a naučíte sa aj úplne nové triky s okrúhlym nezmyslom.Okrem jasnej účasti všetkých hviezd z najprestížnejšej súťaže na svete sa hlavne európski fanúšikovia dočkajú aj svojich hviezd.V spolupráci s organizátormi Euroligy sa totiž v hre objaví všetkých 25 účastníkov.Atmosféru známu z televíznych prenosov podčiarkuje prítomnosť elitnej komentátorskej dvojice.Ernie Johnson a Shaq sypú z rukáva jednu hlášku za druhou.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série NBA

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT, zh, JP
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online, Nákupy v rámci hry

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX067b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5026555417464
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08