Obnoviť stránku

Letopisy Narnie: Princ Kaspian

3,8 6 hodnotení
6,47 €

Letopisy Narnie: Princ Kaspian

Hra Letopisy Narnie:Princ Kaspian vás zavedie do čias vlády dvoch kráľov a kráľovien, v ktorých bola Narnia kúzelným miestom.Všetci v nej všetci žili šťastne, v harmónii a v mieri.Potom bola Narnia rozdrobená na malé kúsky a stala sa z nej krajina, ktorá potrebuje záchranu.Po 13. storočí bola skriňa uzavretá a krajina upadla do temnoty.Teraz sa starí hrdinovia vracajú a nový hrdina musí povstať, aby získal späť Narniu.Môžete ju nájsť, ale ako oveľa temnejšiu, než si vôbec pamätáte.
Príbeh opisuje tri paralelné cesty.Cestu princa Kaspiana,cestu súrodencov (Peter,Susan,Edmund,Lucy) a cestu kráľa Miraza – tyrana,ktorý sa sám vyhlásil vládcom Narnie.To, kde a ako sa tieto tri cesty stretnú a spoja, určí, či Narnia prežije.Môžete hrať až za 20 rôznych postáv, vrátane Narniancov (neľudských bytostí).V hre nechýba ani kooperatívny drop-in/drop-out multiplayer, umožňujúci dvom hráčom spolupracovať v rámci jedného počítača.
Nelineárna štruktúra levelov umožňuje hráčom objavovať niekoľko „prechodov“ hrou v akomkoľvek poradí.Pri hraní využijete kombináciu logického myslenia (riešenie úloh a hádaniek) a akčného boja.Zaujímavosťou je tiež možnosť prepojenia/spojenia postáv a tým aj kombinovania ich schopností.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS
Zvuková lokalizácia CS

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PC – škatuľa

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 1,5 GHz (1,5 GHz)
Pamäť RAM 0,25 GB
Potrebný priestor 8,5 GB
Operačný systém Windows Vista, Windows XP
Kód:  WG306q
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  590761072405800234

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17