Obnoviť stránku

Meta Quest 3 (128 GB)

4,5 120 hodnotení
616,90 €

Meta Quest 3 (128 GB)


Headset Oculus Quest 3 (128 GB) pre virtuálnu aj zmiešanú realitu

S novou generáciou headsetu Oculus Quest 3 na vás čakajú dych vyrážajúce zážitky z hrania hier a sledovania multimédií. Celkovo ide o absolútnu technologickú špičku s masívnou podporou medzi vývojármi hier i aplikácií. Ide totiž o vôbec prvý headset, ktorý vám okrem VR ponúkne aj plnohodnotnú AR. Dve farebné RGB kamery v kombinácii s hĺbkovým projektorom poskytujú plnofarebné, vysoko verné pohľady na vaše okolie a zvládnuprelínanie virtuálnych a fyzických priestorov.

Headset Oculus Quest 3

Nadčasová hardvérová výbava

Tretia generácia headsetu Oculus Quest je znateľne rýchlejšia vďaka procesoru Snapdragon XR2 Gen2 a väčšej 8 GB pamäte RAM, čo sa premietne v plynulejšom hraní hier a možnosti sledovania až 8K videa pri 60 snímkach za sekundu. Pozitívnou správou je aj citeľné zlepšenie v oblasti komfortu aj pri dlhšom používaní. Oproti prvej generácii sa aj napriek ohromujúcemu výkonu až štyrikrát predĺžila výdrž na jedno nabitie. S ohľadom naspôsob použitia si s Oculus Quest 3 zahráte až 3 hodiny na jeden záťah.

 Headset Oculus Quest 3

Oculus Quest 3 má 120 Hz HDR displej

Úplne nový je aj displej s vyšším rozlíšením 2 208 × 2 064 bodov pri 120 Hz, čo je výrazne viac bodov v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Oculus Quest 3 tak môže byť aj skvelým zariadením nielen na objavovanie virtuálnych svetov, ale aj na sledovanie filmov vďaka podpore zobrazovania HDR10+ obsahu.

Headset Oculus Quest 3

Dokonale navrhnuté ovládače Touch Plus

Nové ovládače Touch Plus ponúkajú upravený dizajn vychádzajúci zo vzhľadu Questu 3. Poteší absencia prstenca so senzormi okolo hornej časti ovládača, vďaka čomu sú ovládače menšie a lepšie sa držia. Medzi funkčné novinky patrí haptická odozva TruTouch alebo tlakový senzor v oblasti palca, ktorý je schopný rozoznať, ako veľmi pevne ovládač držíte.

Headset Oculus Quest 3
Headset Oculus Quest 3

Luxusné 3D audio

Skvelý obraz okuliarov Oculus Quest 3 dopĺňajú vstavané reproduktory s podporou priestorového 3D audia, takže krásne budete počuť zvuky zo všetkých strán a lepšie sa zorientujete v priestore.

Headset Oculus Quest 3

Perfektný obsah

Quest 3 je plne kompatibilný s knižnicou hier a aplikácií pre Quest 2, takže si na ňom zahráme tie najlepšie VR tituly dnešnej doby, ako napríklad Beat Saber, Half-Life: Alyx, Resident Evil 7 a ďalšie. K dispozícii však budete aj prístup k streamovacej hernej sužbe Xbox Cloud Gaming.


Facebook účet je nutný 

Aby ste sa mohli ku Questu 3 prihlásiť, potrebujete účet na Facebooku. Vo VR sa tak môžete ľahko stretávať s priateľmi a objavovať komunity z celého sveta. Do objavovania sa môžete buď pustiť pod vlastným menom, alebo si vybrať nové a vytvoriť si jedinečný profil pre VR.

Obsah balenia Oculus Quest 3 (128 GB)

Okrem samotného headsetu Oculus Quest 3 sa v balení ďalej nachádzajú dva ovládače Oculus Touch, napájací kábel, dve AA batérie a napájací adaptér.

Headset Oculus Quest 3
Headset Oculus Quest 3

Špecifikácia Oculus Quest 3 (128 GB)

  • Rozlíšenie (celkom) - 4128 × 2208 px
  • Rozlíšenie (na oko) - 2064 × 2208 px
  • Obnovovacia frekvencia 120 Hz
  • Procesor: Qualcom Snapdragon XR2 Gen2
  • Kapacita operačnej pamäte: 8 GB
  • Integrované úložisko: 128 GB
  • Pripojenie: Bluetooth, USB-TC
  • Senzory: akcelerometer, magnetometer, gyroskopický senzor
  • Vhodné pre virtuálnu a rozšírenú / zmiešanú realitu
  • Životnost batérie: až 3 hodiny na jedno nabitie
  • Súčásťou Oculus Quest 3 je integrovaný mikrofón
  • Vhodné aj pre ľudí nosiacich okuliare
  • Pre úvodné nastavenie je vyžadována bezplatná aplikácia Oculus a mobilné zariadenie

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Samostatne fungujúce

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 120 Hz
Rozlíšenie na jedno oko QHD 2064 × 2208
Displej LCD

Vlastnosti

Vlastnosti Mikrofón
Pripojenie Wi-Fi, USB-C
Zorné pole 110 °
Súčasťou balenia Ovládač
Farba Biela

Pamäť a výkon

Procesor okuliarov Snapdragon XR2 Gen 2
Veľkosť úložiska okuliarov 128 GB
Pamäť RAM okuliarov 8 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 515 g

Batéria

Doba nabíjania 174 min
Kód:  OC002b2y
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000000MET3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12