Obnoviť stránku

meta 2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

meta 2

Okuliare pre rozšírenú realitu Meta 2 sú určené predovšetkým pre vývojárov, výtvarníkov a návrhárov, ktorým uľahčia prácu a hlavne prinesú nové možnosti a spôsoby tvorby v ich tvorivej činnosti. Okuliare úplne menia spôsob akým vnímate svet okolo seba, ktorý sa stane desktopovým pozadím pre aplikácie vo Windows a v blízkej budúcnosti aj pre Mac. Meta 2 boli navrhnuté aj pre používateľský komfort, ich používanie je pohodlné aj po mnohých hodinách práce a bez problému pod nimi môžete nosiť svoje optické okuliare.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírená realita posunie vašu tvorivú činnosť na novú úroveň
  • Displej s rozlíšením 2560 × 1440 pixelov a 90° zorným poľom
  • Ovládanie pomocou rúk v 3D priestore
  • Podpora pre aplikácie Windows vrátane Office, Adobe Creative Suite a Spotify
  • Možné nosenie spoločne s optickými okuliarmi

Pozdvihnite prácu do nových rozmerov

Kým virtuálna realita prenáša používateľa do úplne iného prostredia, rozšírená realita spája skutočnosť s digitálnym prostredím. Za týmto účelom sú Meta 2 vybavené radom senzorov a kamerou na interakciu s rozhraním aplikácií či manipuláciu s 3D objektmi, to všetko len za pomoci vašich rukách. Pre vývojárov je pripravený SDK balík nástrojov na vývoj vlastných aplikácií postavený na veľmi rozšírenom engine Unity. Rozlíšenie okuliarov je jemných 2560 × 1440 pixlov so zorným poľom v rozsahu 90° a o zvukovú stránku sa postará štvorica reproduktorov.

 
Kód:  META01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03