Obnoviť stránku

Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch

Vitajte v Kanai Ward

Vstúpte do sveta tajomstva a záhad v novej akčnej hre Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch s prvkami temnej fantasy a detektívky od talentovaných tvorcov série Danganronpa! Pomôžte Yumovi, detektívovi s amnéziou, rozlúštiť niekoľko nevyriešených prípadov a zastaviť chaos panujúci v meste Kanai Ward. Preskúmajte každý roh tejto atmosférickej adventúry, nájdite kľúčové indície a odhaľte pravdu. Buďte pripravení na zvraty a nečakané momenty v tejto epickej hre plnej tajomstva.

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch

Korporácia Amaterasu je vám v pätách

Amaterasu Corporation je v Kanai Warde vplyvnou megakorporáciou, ktorá sa snaží udržať kontrolu nad celým okrskom. Organizácia považuje Svetovú detektívnu organizáciu za svojho nepriateľa a tajne v Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch manipuluje s nevyriešenými prípadmi, aby vytvárala falošné fakty alebo zatajovala pravdu. Ich obrovský vplyv im umožňuje stavať prekážky a brániť odhaleniu pravdy, čím sa snažia udržať svoje tajomstvo skryté pred zrakmi ostatných.

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch – preskúmajte Mystery Labyrinth

Počas vášho vyšetrovania sa ocitnete v oblasti, ktorá vás dovedie k pravde – tzv. Tajomnému bludisku. Vnútri vás čakajú rôzne nástrahy a pasce, ktoré otestujú ako vašu odvahu, tak aj schopnosti riešiť problémy. Musíte sa prebojovať týmto neustále sa meniacim bludiskom a dostať sa k jadru prípadu. Pozor na záhadné tiene, ktoré vám budú chcieť zabrániť v odhalení pravdy. Nenechajte sa zmiasť ich tvrdeniami a použite svoje riešiteľské schopnosti, aby ste preukázali svoju pravdu!

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Fantasy
Herné mechaniky Krimi

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Jún

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  NSW1192
Produktové číslo:  045496478841

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08