Obnoviť stránku

Marvel, zberateľská interaktívna hovoriaca hlava Deadpool ENG

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marvel, zberateľská interaktívna hovoriaca hlava Deadpool ENG

Ak vám vo vašom živote niečo chýba a sami si nie ste istí, čo to môže byť, môže ísť práve o spoločnosť tejto jedinečnej interaktívnej hovoriacej hlavy superhrdinu Deadpool. Táto, dnes už veľmi známa postava zo sveta Marvel sa netají svojím cynickým prístupom a interaktívna hlava Hasbro vám tento postreh len potvrdí. Hlava Deadpoola vám predvedie viac ako 600 fráz a zvukových efektov a doplní ich expresívnymi výrazmi alebo pokyvovaním hlavy. Prepojiť ho môžete aj s mobilnou aplikáciou, cez ktorú môžete Deadpoola ovládať na diaľku a urobiť si tak srandu zo svojich kolegov či priateľov alebo dokonca nastaviť Deadpoola tak, aby vás ráno budil miesto budíka. Zberateľská interaktívna hlava Deadpool hovorí v anglickom jazyku a na jej fungovanie sú potrebné 4 batérie typu C, ktoré nie sú súčasťou balenia. 


Kľúčové vlastnosti zberateľskej interaktívnej hovoriacej hlavy Deadpool

  • Jedna osmina tela známeho a sprostého hrdinu Deadpoola firmy Marvel
  • Interaktívna hlava vás nadchne svojimi viac ako 600 táraninami a zvukovými efektmi
  • K tomu zvládne tiež veľmi expresívne meniť výrazy alebo pokyvovať hlavou
  • Detailné spracovanie a vierohodný dizajn hlavy, ktorá je tiež skvelým zberateľským predmetom
  • Hlavu Deadpoola môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá ešte rozšíri vaše možnosti zábavy s týmto zberateľským predmetom značky Hasbro
  • Potrebné 4 batérie typu C nie sú súčasťou balenia zberateľskej interaktívnej hlavy Deadpool
  • S týmto predmetom Deadpoola sa už nikdy nebudete nudiť
  • Odporúčaný vek od 15 rokov

Koniec všetkým nudným dňom vďaka spoločnosti hovoriacej hlavy superhrdinu Deadpool

Interaktívna hovoriaca hlava obľúbeného a relatívne nového superhrdinu Deadpoola je niečo, čo vo vašom živote určite chýba, len ste o tom doteraz ešte nevedeli. Deadpool je neslávne známy pre svoje cynické a ikonické narážky, ktoré sami jednoducho nevymyslíte. S touto interaktívnou hlavou Hasbro si môžete byť istí, že už sa nikdy nebudete nudiť.

Interaktívna hlava Deadpool je ako vystrihnutý z filmového plátna - doslova

Žiadnemu fanúšikovi univerza Marvelu táto vtipná hlava nemôže na polici chýbať. Hovoriaca hlava Deadpool vás pobaví až 600 frázami a zvukovými efektmi, ku ktorým patria aj známe hlášky z filmovej predlohy. To ale nie je všetko - interaktívna hlava Deadpool dokáže tiež meniť mimiku tváre a okrem vtipných príbehov vás tak bude spaľovať aj pohľadom a častovať vás originálnymi výrazmi.

Vystreľte si zo svojich priateľov

K tejto interaktívnej hovoriacej hlave Deadpool si môžete stiahnuť ešte bezplatnú aplikáciu pre vaše mobilné zariadenie, s ktorou si vychutnáte veľa zábavy alebo vystrašíte členov vašej domácnosti či necháte Deadpoola urážať kolegov v práci. Dokonca si cez túto hlavu Deadpoola môžete nastaviť aj budík pokiaľ mu natoľko veríte, že vás svojou osobnosťou zobudí včas. Táto veľmi detailne a realisticky spracovaná interaktívna hlava Deadpool hovorí v anglickom jazyku a vyžaduje 4 batérie typu C, ktoré musíte dokúpiť zvlášť.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 15 rokov

Vlastnosti

Typ Akčné
Druh Postavičky
Použitie Zberateľské
Vlastnosti S pohyblivou hlavou
Materiál Plast

Poznáte z

Poznáte z Deadpool

Druh

Druh Kostým
Kód:  HRAdn05985
Produktové číslo:  5010993697069

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01