Obnoviť stránku

Magrunner: Dark Pulse

1,0 1 hodnotení
3,64 €

Magrunner: Dark Pulse

Magrunner: Dark Pulse je netradičná logická FPS (akcia z pohľadu prvej osoby) od skúsených vývojárov z Frogwares. V budúcnosti roku 2050 sa vžijete do úlohy mladíka Daxa, ktorý bol korporáciou Gruckezber vybraný do jej vesmírneho tréningového programu MagTech. Čo sa ale v jednej chvíli zdalo byť životnou príležitosťou, sa následne mení na nočnú moru. Počas testovania nové technológie na báze magnetizmu vyplávajú na povrch tajomstva, ktoré spoločnosť obklopujú a starí bohovia z kozmických výšin sa medzitým začínajú prebúdzať.

Vybavení špeciálnou rukavicou, musíte si osvojiť schopnosť magneticky polarizovať a manipulovať s objektmi v hernom svete, aby ste prežili a úspešne splnili desiatky náročných puzzlov. Magrunner otestuje vašu pohotovosť a vynaliezavosť vo viac ako štyridsiatich rozľahlých a nebezpečných úrovniach, zasadených do sterilných výcvikových miestností i stratených kútov nekonečného vesmíru, kam svit hviezd dávno nedosahuje.
Plne sa ponorte do napínavého príbehu, v ktorom moderné technológie konfrontujú hororové mýty spisovateľa Howarda Phillipsa Lovecrafta . Vyskúšajte si svoj postreh, inteligenciu a schopnosť rýchleho rozhodovania v jednej z najlepšie hodnotených logických hier tohto roku!
Parametre a špecifikácia:
Platforma: PC
Žáner: logická FPS
Lokalizácia: kompletná anglická verzia
Hodnotenie PEGI: 16+
Minimálne požiadavky:
Operačný systém: Windows XP SP3
Procesor: Dvojjadrový Intel/AMD s frekvenciou 2,4 GHz
RAM: 2 GB
HDD: 4 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce 8800 / ATI RADEON HD 4800

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Škatuľová
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Strieľačky

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Kód:  WG404
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3512899110670

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09