Obnoviť stránku

Magic Leap One

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Magic Leap One

Magic Leap One sú okuliare so zmiešanou realitou, teda kombináciou rozšírenej a virtuálnej reality. Tieto okuliare vám umožnia vidieť objekty, ktoré v skutočnosti neexistujú, ale v okuliaroch sa vám budú zobrazovať úplne reálne. Magic Leap One využívajú umelé svetelné pole, kedy sa digitálne svetlo v rôznych hĺbkach mieša s prirodzeným svetlom. Vďaka tejto technológii bude môcť váš mozog prirodzene spracovávať digitálne objekty, rovnako tak ako by boli reálne.

Kľúčové vlastnosti okuliarov Magic Leap One

  • Umožnia vidieť nereálne predmety
  • Kombinuje virtuálnu a rozšírenú realitu
  • Vysoko výkonná platforma
  • Vrátane prenosného počítača Lightpack
  • Diaľkové ovládanie

Presvedčivá rozšírená realita

Sú navrhnuté tak, aby ich nosenie bolo pohodlné po celú dobu skúmania. Magic Leap One kombinujú technológiu Digital LightField s mapovaným prostredím, presným sledovaním a zvukom, vďaka čomu bude putovanie zmiešanou realitou prirodzenejšie. Súčasťou okuliarov je tiež tzv. LightPack, čo je zjednodušene povedané malinký počítač, ktorý je možné napr. pripnúť za opasok. LightPack je vysoko výkonný a poskytuje mimoriadny grafický výkon. Ďalším nevyhnutným prvkom je diaľkové ovládanie, ktoré bude reagovať na každé vaše gesto.

 
Kód:  MAGLEP1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09