Obnoviť stránku

Madden NFL 24 – PS4

Cenová bomba
24,90 € Ušetríte 27,09 €

Madden NFL 24 – PS4

Madden NFL 24 PS4

Madden NFL 24 PS4 opäť posúva technológie dopredu

Technológia SAPIEN prináša skok dopredu v reálnosti hráčov NFL vďaka väčšej definícii tela a variabilite postavy športovcov, čo vedie k reálne pôsobiacemu pohybu hráčov. Najnovšia verzia FieldSENSE zaručuje zlepšené základy hrateľnosti, ktoré sa pozitívne odrážajú na ovládateľnosti a reálnosti všetkých spôsobov hrania. Inteligentnejšia umelá inteligencia umožňuje plynulejšie a reálnejšie akciehráčov a ich reakcie na vaše stratégie, takže máte väčšiu dôveru v to, že vaši spoluhráči riadenia hrou odohrajú akciu tak, ako ste zamýšľali.

Madden NFL 24 PS4

Lepšie prihrávky a mechanika Hit Everything 2.0

Skočte s rukou natiahnutou po víťaznej lopte so zlepšenou umelou inteligenciou chytania, hoďte loptu s chirurgickou presnosťou s využitím nových animácií a predvídajte autentickejšie reakcie obrancov vďaka zlepšenému správaniu DB, to všetko v rámci prihrávok podľa úrovne obťažností 2.0. Hodnotenie a situačné povedomie vašich spoluhráčov majú teraz väčší vplyv, takže budete mať istotu, žehráči dokážu pridať nejaký ten yard navyše pri súbojoch postojačky a efektívnejšie atakovať loptu.

Madden NFL 24 PS4

Madden NFL 24 PS4 – Franšíza a ďalšie vylepšenia

Vypracujte sa na favorita Super Bowlu. Zahrajte si nové minihry, vyskúšajte nácviky v tréningovom kempe a posuňte svoj tím dopredu. Využite zjednodušenú funkciu premiestnenia tímu s novými mestami a dresmi a vytvorte vlastný príbeh svojej organizácie. Získajte a udržte si superhviezdy pomocou 50-nových unikátnych generátorov draftu, nového vybalansovania obchodovania, šiestich obchodnýchslotov a nových tretích talentových stromov pre trénerov.

Madden NFL 24 PS4

Madden NFL PS4 – Ultimate Team a hranie naprieč platformami

Vďaka novým sezónam obsahu v priebehu celého roka môžete rýchlejšie rozvíjať a zlepšovať svoju vysnívanú súpisku hviezd NFL a legiend Siene slávy. Majte vždy o čo hrať zásluhou výziev vo Field Passe, ktoré odomykajú odmeny do Madden Ultimate Teamu a pomáhajú vám zostaviť čo najsilnejší tím. Spojte sa s hráčmi na platformách PlayStation5, Xbox Series X a PC a ukážte im, ako váľate na ihriskáchv súťažných režimoch ako Online H2H a ďalšie.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania August

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1492
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5030942125269

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18