Obnoviť stránku

Mad Catz Xbox 360 Officially Licensed Wireless Force Feedback Wheel

Príslušenstvo k tovaru

Mad Catz Xbox 360 Officially Licensed Wireless Force Feedback Wheel

Užite si každú zákrutu a hrboľ vďaka oficiálnemu (licencovanému Microsoftom) bezdrôtovému volantu s vibračnou technológiu pre hernú konzolu Xbox 360. Force feedback zaručí reálne zážitky z každého hrbolčeku na ceste. Odpor volantu dá pocítiť vašim svalom odpor z každej zákruty či pretáčania kolies pri rýchlom štarte. Celkový dojem reálnych závodov utvára sekvenčná prevodovka a športový plynový a brzdový pedál. Pedále sú vyrobené tak aby sa nešmýkali aj pri rýchlejšom zošliapnutí.
Celý volant je vyrobený z odolnej kovovej konštrukcie a tak vydrží aj vaše herné nasadenie. Môžete ho upevniť na stôl pomocou dvoch jednoduchých úchopov alebo položiť na kolená a hneď si užívať závodné hry. V prípade, že chcete hrať proti vašim kamarátom cez internet je možné k volantu pripojiť Live headset a mať tak kontrolu nad celou konverzáciou.
Parametre a špecifikácia:
Kompatibilita:
Xbox 360
Pripojenie:
USB
WiFi
Ostatné:
Force feedback
Pogumovaný povrch volantu
Pevná kovová konštrukcia
Protisklzové pedále
Upgrade firmvéru cez USB

Obsah balenia:
Bezdrôtový Force feedback pretekársky volant
Brzdový a plynový pedál
Kolenný držiak, stolné úchopy
Napájanie
Manuál

Kód:  MH822t2
Produktové číslo:  MCB47502NM02/02/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13