Obnoviť stránku

MAD CATZ Wii Dual Charging Fan Stand

5 1 hodnotení

MAD CATZ Wii Dual Charging Fan Stand

Nabíjací stojan s chladením pre vynikajúce a obľúbenú hernú konzolu Wii, ktorou navyše zabezpečuje vo zvislej polohe.Chladenie zvyšuje cirkuláciu vzduchu vo vnútri skrinky konzoly a zaručuje, že sa pri hraní nepřehřeje.Môžete si potom vychutnať jej maximálny výkon.
Umožňuje tiež vložiť dva diaľkové ovládače WiiMote a zabezpečiť ich nabíjanie akumulátorov.Do stojana si môžete tiež odložiť dva ovládače nunchaku.Perfektný biely design stojana je farebne zladený s Wii konzole a odkladacie priestory pre ovládače sú efektne osvetlené LED diódami.
Táto šikovná vecička je nevyhnutnou výbavou, každého správneho priaznivcov herných konzol Ninterdo Wii.S týmto nabíjacím stojanom budete mať hracie komponenty pekne pohromade na jednom miestečko a vždy budú pripravený na hranie.
Parametre a špecifikácie:
Integrované chladenie konzole Wii Zvyšuje cirkuláciu vzduchu vnútri konzole Maximálny výkon konzole Stojan a zabudované nabíjania pre dva WiiMote diaľkové ovládače Stojan pre dva ovládače nunchaku Zabezpečuje vertikálnej polohy Wii Možné nabíjať ovládače bez nutnosti odstránení obalu Efektné osvetlenie odkladacích priestorov LED diódami
Kód:  MH812e
Produktové číslo:  MOV057620
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03