Obnoviť stránku

Mad Catz Cyborg F.L.Y. 5 PC Stick

4,1 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz Cyborg F.L.Y. 5 PC Stick

Padne presne do ruky

Pokročilý joystick Saitek Cyborg FLY 5 disponuje systémom naklápania hlavy, vďaka ktorému si polohu hlavy ľahko prispôsobíte tak, aby ste ju mali presne v pozícii, kde máte tlačidlá najľahšie dostupné. Set tlačidiel na hlave môžete tiež vysúvať dovnútra aj von, aby ste ich mohli mať vždy dokonale prístupné palcom. Celá rukoväť je tiež výškovo prispôsobiteľná a nastaviť je možné aj jej sklon pre maximálne pohodlie pri používaní. Nechýba ani systém zaisťujúci joystick pevne na jeho mieste.

Padne přesně do ruky

Obrovské možnosti

Prispôsobte presne podľa seba

Duálny plyn vám umožní samostatne ovládať výkon oboch motorov, alebo jednu páku priradiť obom motorom a druhú využívať pre potrebné stúpanie. Joystick ponúka celkovo dvanásť tlačidiel, ktorých funkcia sa dá ľahko zdvojnásobiť s využitím integrovaného tlačidla posuvu (shift) v kombinácii s dodávaným programovateľným ST softvérom.


Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Celkovo 12 tlačidiel a tlačidlo posuvu SHIFT
Mechanizmus naklápania hlavy
Nastaviteľné palcové tlačidlá na hlave (POV hat switch)
Nastaviteľná výška a sklon rukoväti
Systém pre bezpečné usadenie na stole
Dvojitá páka plynu
Podporované OS:
Windows XP, Vista, 7
Rozhranie:
USB 2.0

Kód:  MH737x5
Produktové číslo:  CCB4330200B2/04/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07