Obnoviť stránku

Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad

4,1 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad

Spoločnosť Mad Catz si pre všetkých náruživých hráčov pripravila mobilný gamepad, ktorý vďaka multiplatformovej GameSmart technológii umožní univerzálne použitie s notebookmi, tabletmi a inteligentnými telefónmi. Ponúkne tiež tri herné režimy, ktoré napodobňujú interakciu dotykového displeja, ovládanie myšou a posledný pre klasické PC.
Baví vás hrať Android hry a potrebujete zvýšiť svoje herné zručnosti o nejaký ten level vyššie? Potom potrebujete Mad Catz CTRL R. Jednoducho komunikuje s telefónom alebo iným zariadením prostredníctvom Dual-Bluetooth 4.0 a odstráni potrebu ovládať hru prstami na dotykovej obrazovke, aby ste si neblokovali výhľad na displej počas hrania hry. Bol skonštruovaný predovšetkým pre ľahké hranie na cestách. Na to poslúži odnímateľný a nastaviteľný cestovný klip pre mobilný telefón s uhlopriečkou od 2,3" až do 6".
Rovnako dobre poslúži aj v obývacej izbe. CTRL R môžete využiť okrem zariadení so systémom Android aj s Amazon Fire TV, PC a MOJO Micro-Console ako primárny alebo sekundárny ovládač. Pridané boli tiež multimediálne tlačidlá pre diaľkové ovládanie populárnych streamovacích kanálov YouTube, Netflix, Hulu Plus, HBO GO, Plex, Flixster, Pandora Internet Radio a Twitch TV. S dodanými dvomi AAA batériami vydrží až 40 hodín nepretržitého hrania vašej obľúbenej hry a vďaka Mad Catz APP Mobile a Desktop Software budete môcť upravovať nastavenia a programovať tlačidlá svojho nového ovládača.
Parametre a špecifikácia:
Systémové požiadavky:
Android: Verzia 3.0 a vyššiaPC: Windows 8.1, 8, 7 a VistaInteligentné zariadenia: Akékoľvek zariadenie podporujúce Human Interface Device (HID)
Konektivita:
Bluetooth 4.0, Bluetooth smart
Micro-USB pre aktualizáciu firmware
Obsah balenia:
CTRL R Mobile Gamepad
odnímateľný, nastaviteľný cestovný klip
2x AAA batérie

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Mobilný telefón

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní Bluetooth

Výbava a funkcie

Výbava Analógové páčky
Počet tlačidiel 20 ×

Batéria

Batérie AAA
Kód:  MH803f2
Produktové číslo:  MCB3226600C2/04/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02