Obnoviť stránku

Little Big Planet 3 – PS4

4,5 64 hodnotení
Zľavnené -55 %
7,99 € 17,90 €

Little Big Planet 3 – PS4

Exkluzívna séria Little Big Planet, ktorá je určená iba pre konzoly Sony PlayStation, sa vracia vo svojom treťom pokračovaní. Aké nové nápady si asi tvorcovia pripravili a ako sa posunie hrateľnosť? Nebudeme vás dlho trápiť - už z prvých recenzií je úplne jasné, že opäť ide o návykovú hru.

Zábava pre viac ľudí súčasne

Pomocou unikátnych schopností postavy Sackboya a jeho nových priateľov menom Toggle, OddSock a Swoop sa vydajte preskúmať všetky zákutia Imagisphere a možno odhalíte aj záhadu planéty Bunkum. V tejto časti jednoducho musíte vyskúšať kooperatívny režim až pre štyroch hráčov, s ktorého zábavnosťou sa nebude môcť porovnávať žiadna hra.
Iba dobre vyladenou spoluprácou sa posuniete cez mimoriadne dômyselné pasce a silných protivníkov. Jednotlivé úrovne sa pomerne výdatne rozvetvujú a prinášajú mnoho zaujímavých situácií. Celkom lákavo vyzerá aj možnosť znovuzahrania s vyššou náročnosťou a pre niekoho možno nekonečná snaha o zozbieranie všetkých odmien. Počas hry sa totiž postavičky učia nové triky, takže sa teraz dostanete na miesta, o ktorých sa vám na začiatku ani nesnívalo.
Veteránov tejto hernej série opäť nadchne prítomnosť editora úrovní, ktorý je skutočne komplexný, a pritom úplne prehľadný. Už teraz sú k dispozícii doslova milióny výziev, pretože všetok vytvorený obsah v predchádzajúcich dieloch je kompatibilný s Little Big Planet 3.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Arkády, Detský, Logický

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Online

Dátum vydania

Rok vydání 2014
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná
Exkluzivita Playstation 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX119
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS719414476
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18