Obnoviť stránku

Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse

4,7 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse

Herná myš pre náročných

Myš Lenovo Legion M300 RGB poskytuje pohodlné ovládanie pre hráčov na profesionálnej úrovni. Pomôže vám vyhrať každú hernú bitku a môže sa pochváliť ergonomickým, obojstranným dizajnom, 8 ľahko programovateľnými tlačidlami, mimoriadne presným senzorom s nastaviteľným rozlíšením až 8 000 DPIa prispôsobiteľným RGB LED podsvietením loga Legion.

Legion M600 myš

Rýchla a presná

Spoľahnite sa pri svojom hraní na hernú myš Legion M300 s jemným rozlíšením až 8 000 DPI s možnosťou rýchleho nastavenia jediným tlačidlom, pooling ratom 1 000 Hz a mimoriadne presným senzorom Pixart 3325, ktorý zaistí dokonalé snímanie pohybu!

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Moderný dizajn

Pre maximálne pohodlie je táto myš, ktorá je určená pre ľavákov aj pravákov, vybavená texturovanými mäkkými bočnicami, ktoré sa nešmýkajú a zaisťujú stabilitu. Navyše má aj prispôsobiteľné RGB podsvietenie s možnosťou nastavenia ľubovoľnej farby, čo spolu s jej moderným dizajnom vyzerá skvele!

Legion M600 myš

Osem tlačidiel

Myš Legion 300 je vybavená 8 programovateľnými tlačidlami vrátane ľavého, pravého, kolieska, tlačidla pre zmenu DPI a štyroch bočných tlačidiel. Tlačidlá sú odolné, vydržia cez 10 miliónov kliknutí. K počítaču sa táto myš pripája cez USB port. A opletený 1,8 m kábel zaisťuje dlhú životnosť.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Prečo zakúpiť Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse?


Myš pre náročných

Táto myš bola navrhnutá s prihliadnutím na potreby náročných hráčov. Bez ohľadu na to, či hráte FPS, RPG alebo iný žáner, táto myš vám pomôže dosiahnuť víťazstvo.

Rýchla a presná

Myš Legion M300 je vybavená mimoriadne presným senzorom Pixart 3325 s rozlíšením až 8 000 DPI a pooling ratom 1 000 Hz, čo zaisťuje rýchlu odozvu a presný pohyb.

Moderný dizajn

Myš disponuje moderným dizajnom s prispôsobiteľným RGB podsvietením loga Legion, ktoré vám umožnia nastaviť ľubovoľnú farbu pre osobitý vzhľad.

Programovateľné tlačidlá

Myš Legion M300 ponúka osem ľahko programovateľných tlačidiel, vrátane ľavého a pravého tlačidla, skrolovacieho kolieska, tlačidla na zmenu DPI a štyroch bočných tlačidiel.

Ergonómia

Myš je ergonomicky navrhnutá pre ľavákov aj pravákov, navyše má textúrované bočnice pre pohodlné uchopenie, ktoré zabraňujú skĺznutiu myši pri rýchlych pohyboch.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 8 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Programovateľné
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 4,2 cm
Hĺbka 12,7 cm
Hmotnosť 90 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  NT486r8j2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GY50X79384
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12