Obnoviť stránku

Lenovo Explorer

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Explorer

Lenovo Explorer s podporou Windows Mixed Reality

Zbrusu nové okuliare Lenovo Explorer vám sprístupnia nie virtuálnu, ale tzv. zmiešanú realitu. Hlavným rozdielom teda je, že sa môžete pohybovať v 3D priestore do vzdialenosti, do ktorej dosahuje kábel (4 m). Rozlíšenie, ktoré vám ponúkne dvojica vnútorných LCD panelov, dosahuje hodnotu 2 880 × 1 440 pixelov. Tieto panely navyše umožňujú pohľad až zo 110° uhla.


Lenovo Explorer
 

Rýchle zapojenie

Headset pre Windows Mixed Reality je plne podporovaný v poslednej verzii Windows 10 a jeho sprevádzkovanie vám zaberie iba chvíľku. K prepojeniu s PC navyše potrebujete iba dva káble.


Pohodlné používanie

Celý headset Lenovo Explorer má hmotnosť len 380 gramov. Jeho výhodou je, že nie sú potrebné žiadne externé senzory a dokonca nepotrebujete ani extrémne výkonný PC.

Lenovo Explorer
 

Lenovo Explorer
 

Objavujte zábavu v 3D svete

S pevnými krytmi slúchadiel, ktoré sú ľahké a pohodlné, bola súprava navrhnutá tak, aby ste zabudli, že ich nosíte. Namiesto toho sa stratíte v jednej z mnohých aplikácií dostupných v obchode Microsoft Store, ktoré ponúkajú spektrum ciest, zábavy, vzdelania a kreativity. Vychutnajte si skutočne intenzívny zážitok s Lenovo Explorer.


Lenovo Explorer
 

Kľúčové vlastnosti headsetu Lenovo Explorer

  • Okuliare pre zmiešanú realitu vrátane dôležitého priestorového zvuku
  • Vnútorné vystuženie s výrezom (vhodné pre používateľov s dioptrickými okuliarmi)
  • Skvelý obsah v podobe aplikácií pre cestovanie, sledovanie filmov, živých koncertov alebo hier
  • Kompatibilný s poslednou verziou Windows 10
 
Kód:  LENOVR1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03