Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75111 Darth Vader

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Star Wars 75111 Darth Vader

Zostavte si z LEGA svoju obľúbenú postavu z kultovej série Star Wars! Darth Vader sa bude skvele vynímať na vašom stole či poličke a poteší vás veľmi detailným spracovaním. Nechýba mu brnenie, kapucne ani nevyhnutný svetelný meč. Vďaka pohyblivým končatinám si s ním môžete hrať či ho nainštalovať do optimálnej polohy. Táto stavebnica obsahuje 160 dielikov a radosť môže robiť deťom od 9 rokov.

Stavebnica LEGO Star Wars poteší každého fanúšika tejto legendárnej série. Preneste sa do medzihviezdneho priestoru a pomôžte svojim hrdinom zvíťaziť. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kód:  LO1077
Produktové číslo:  5702015429917
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17