Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75104 Kylo Ren's Command Shuttle

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Star Wars 75104 Kylo Ren's Command Shuttle

Užite si poriadne medzigalaktické dobrodružstvo s Kylo Renova veliteľskou loďou a prehrávajte si svoje obľúbené scény z filmu Star Wars: Sila sa prebúdza! Tešiť sa môžete na veľmi detailné spracovanie všetkých častí lode a šesť minifigúrok so zbraňami a rôznymi doplnkami, ktoré hre dodajú ten správny šmrnc. Podarená vesmírna loď disponuje pružinovými vystreľovacími, otváracími skladovacími priestormi v prednej, zadnej a spodnej časti, funkciou predĺžených krídel a oddeliteľným držiakom na zbrane.

LEGO Star Wars 75104 Kylo Ren's Command Shuffle
 

LEGO Star Wars

Stavebnica LEGO Star Wars poteší každého fanúšika tejto legendárnej série. Preneste sa do medzihviezdneho priestoru a pomôžte svojim hrdinom zvíťaziť. Bojujte, taktizujte, stavajte - s touto stavebnicou budete môcť prežívať všetky svoje obľúbené filmové dobrodružstvá! Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Minifigúrky v balení:

  • Kylo Ren
  • Generál HUX
  • Dôstojník Prvého rádu
  • 2 členovia posádky Prvého rádu
  • Stormtrooper dôstojník Prvého poriadku
LEGO Star Wars 75104 Kylo Ren's Command Shuffle
 
 
Kód:  LO1072
Produktové číslo:  5702015352642
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03