Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Užite si fantastický let vo vesmírnej stíhačke X-Wing a prehrávajte si svoje obľúbené scény z filmu Star Wars: Sila sa prebúdza! Posádka Poeovej stíhačky je pripravená postaviť sa jednotkám Prvého rádu a je len na vás, ako táto bitka dopadne. K dispozícii budete mať štyri pružinové vystreľovače a dva obyčajné vystreľovače. Stíhačka disponuje otváracím kokpitom s miestom pre jednu minifigúrku, otváracími krídlami a zadným priestorom pre droida BB-8. Vydajte sa v ústrety napínavým mezigalaktickým bitkám so stavebnicami z edície LEGO Star Wars!

LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Star Wars

Stavebnice LEGO Star Wars potešia každého fanúšika tejto legendárnej série. Preneste sa do medzihviezdneho priestoru a pomôžte svojim hrdinom zvíťaziť. Bojujte, taktizujte, stavajte - s touto stavebnicou budete môcť prežívať všetky svoje obľúbené filmové dobrodružstvá! Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Poeova stíhačka X-Wing

  • Tri minifigúrky - Poe Dameron, pozemná obsluha Odporu a pilot stíhačky
  • Otvárací kokpit
  • Štyri pružinové vystreľovače
  • Dva obyčajné vystreľovače
  • Nakladač s držiakom na zbrane
  • Munícia
  • Otváracie krídla
  • Skladovací priestor
  • Droid BB-8
LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1070
Produktové číslo:  5702015352628
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02