Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75092 Hviezdna stíhačka Naboo

5 1 hodnotení

LEGO Star Wars 75092 Hviezdna stíhačka Naboo

Prehrávajte si so stavebnicou LEGO svoju obľúbenú scénu z filmu Star Wars Epizóda I - Skrytá hrozba! Táto stavebnica vám umožní užívať si z kokpitu stíhačky Naboo napínavú bitku medzi Skywalkerom a vojskami Obchodné federácie. Stavebnica ponúka mnoho detailov, vďaka ktorým hra získa úplne autentický rozmer. Tešiť sa môžete na otvárací kokpit stíhačky, prístupový rebrík, otočný stojan a mnoho ďalšieho.
 

 LEGO Star Wars 75092 Hvězdná stíhačka Naboo

LEGO Star Wars

Stavebnice LEGO Star Wars poteší každého fanúšika tejto legendárnej série. Preneste sa do medzihviezdneho priestoru a pomôžte svojim hrdinom zvíťaziť. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hviezdna stíhačka Naboo

  • 3 minifugurky so zbraňami (Skywalker, Obi-Wan Kenobi, pilot Naboo)
  • Droidi so zbraňami
  • R2-D2
  • Otvárací kokpit
  • Otočný stojan
  • Pružinový odpaľovač diel
 LEGO Star Wars 75092 Hvězdná stíhačka Naboo
Kód:  LO1060
Produktové číslo:  5702015352154
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03