Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 10236 Dedina Ewokov

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Star Wars 10236 Dedina Ewokov

Zostavte si dedinu Ewokov v korunách stromov a prehrávajte si scény z filmu Epizóda VI Návrat Jediho. Lego Star Wars je skvelá zábava pre malých i veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

LEGO Star Wars

  • Určené pre deti od 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 1990

LEGO Star Wars - Dedina Ewokov

Vydajte sa do Endoru a vybudujte tam úžasnú dedinu Ewokov ukrytú v korunách stromov. Nechýba jej žiadna zo skvelých funkcií, tajuplných zákutí a prekvapivých vynálezov, ktoré mala aj vo filme. Nezabudnite postaviť úkryt v kmeni stromu, tajnú skrýšu pre svetelný meč, pavúčiu sieť, sieťové pasce, šmýkačku, katapulty ani výsuvný trón. Užívajte si prepracovaných realistických detailov ako sú povrazové chodníky, prvky vínnej révy a lístie, kuchyňa, špajza, spálňa a plánovacia miestnosť. A pozor! Speeder prieskumného troopera sa objavil, aby skontroloval toto úžasné obydlie a využil ho vo svoj prospech. Použite baranidlo a zbavte sa ho raz pre vždy.

Obsah balenia:
16 minifigúrok - Luke Skywalker, princezná Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, 2 vojaci Rebelov, 5 Ewokov (Wicket, TEEB, Chief CHIRP a Logray), 2 prieskumný trooperi a 2 Stormtrooperi
úkryt v kmeni stromu
tajná skrýša pre svetelný meč
pavučinu a pasce zo sietí
šmykľavka
katapulty
výsuvný trón
funkciu baranidla speederu
kuchyne
špajzu
spálne
plánovaciu miestnosť
speeder
svetelný meč
3 blasterové pištole
2 blastery
2 blasterové pušky
2 kopije
luk a kuše
2 palice

 
Kód:  LO1402
Produktové číslo:  5702014974777
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17