Obnoviť stránku

LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack

4,0 1 hodnotení

LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack

LEGO je fenomén, ktorý už desiatky rokov čaruje úsmevy na tvárach detí i dospelých. Dimensions prináša netradičné spojenie mnohých rozličných charakterov z tých najobľúbenejších filmových, komiksových a herných značiek, aby spoločne vybojovali bitky, ktoré sa nachádzajú mimo ich domovský svet. Môžete tak ľahko uvidieť Temného rytiera, ako bok po boku bojuje s čarodejníkom Gandalfom, zatiaľ čo všetko z diaľky opatrne sleduje obľúbený žltý otec Homer Simpson. Dimensions je jednoducho miesto, kde sa stierajú rozdiely medzi fantasy, sci-fi a ďalšími žánre. Očakávajte nečakané. Spoznajte nepoznané.


Dokonalé spojenie hry a skutočných kociek

Svet Dimensions nevšedným spôsobom spája klasické stavanie s videoherný zábavou. Zostavte si figúrky svojich hrdinov z priložených kociek, zapnite hru a už sa len bavte. Čaká na vás bezpočet hádaniek, nepriateľov a nových priateľstiev. Použite akúkoľvek postavu, skombinovanú s ktorýmkoľvek vozidlom. Nebojte sa experimentovať, akákoľvek kombinácia vás nakoniec dovedie k cieľu.

Dokonalé spojení hry a skutečných kostiček
Scooby Doo tým vyráží do akce

Scooby Doo tím vyráža do akcie

S týmto rozšíreným balíkom získate hneď 4 ďalšie figúrky, s ktorými si vo svete Dimensions užijete veľa zábavy. Okrem zbabelých zo strachu Shaggyho, ktorému možno pripevniť aj baterku, takisto nechýba verný pes Scooby, pričom povoziť sa budú môcť v klasickom autíčku lovcov záhad. A keď je náhodou prepadne hlad (ktorý je prepadá takmer neustále), je pripravená poriadne výdatná desiata. S týmito postavami, ktoré majú každá špecifické vlastnosti, si iste užijete poriadnu zábavu.


Upozornenie: K hraniu hry je potrebné vlastniť LEGO Dimension Starter Pack.

Kód:  LGD112a
Produktové číslo:  70185

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16