Obnoviť stránku

Killer Frequency – PS5

Zľavnené -11 %
23,90 € 26,90 €

Killer Frequency – PS5

Killer Frequency PS5

V Killer Frequency PS5 je vám vrah v pätách

Killer Frequency PS5 je hororová adventúra z pohľadu prvej osoby, v ktorej sa vžijete do úlohy Forresta Nasha, moderátora nočného rozhlasového vysielania, ktorého poslucháčov prenasleduje tajomný vrah. Riešte hádanky, zachraňujte životy a obsluhujte telefónne ústredne, a to všetko pri počúvaní jukeboxu s retro melódiami 80. rokov!

Killer Frequency PS5

Komédia strieda rýchle rozhodnutia

Staňte sa rozhlasovým DJom v tomto dobrodružstve plnom slasherov z 80. rokov, ktoré rozhodne nie je detskou hrou. Leto sa mení na jeseň a odpočítavanie do Halloweenu pokračuje, bude to tichá noc, smrtiaca noc? Alebo budú rozhlasové vlny kričať? Pomocou vetvených dialógov komunikujte s radom excentrických osobností malomesta vrátane potenciálnych obetí a podozrivých. Preskúmajte okolie, zbierajte stopy, rozhodujte sa, riešte uspokojivé hádanky a pomôžte každému z volajúcich prežiť noc.

Killer Frequency PS5

Killer Frequency PS5 ponúkne chuť osemdesiatok

Vychutnajte si úplne nahovorené postavy a započúvajte sa do množstva hudby z 80. rokov, od klasických rockových skladieb až po pravoverné synthwaveové melódie. Preskúmajte autenticky detailne spracovanú rozhlasovú stanicu a komunikujte s desiatkami fyzikálne založených objektov priamo z minulej éry, vrátane funkčného kazetového a gramofónového prehrávača.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Adventúra

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0443
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056208818980

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19