Obnoviť stránku

KATVR KAT WALK MINI

Produkt je lokalizovaný pre SK

KATVR KAT WALK MINI

KAT WALK MINI je pohybová platforma, ktorá vás dostane do virtuálnej reality a zažijete jedinečné herné zážitky. Vďaka dômyselnému konštrukčnému vyhotoveniu umožňuje platforma vykonávať veľké množstvo pohybov, ako napr. prikrčenie, krytie, chôdzu, beh alebo rôzne pohyby pri skúmaní okolia. Konštrukcia taktiež zaisťuje vyššiu bezpečnosť hráčov pri každom pohybe. Špeciálna podložka navyše absorbuje nárazy a chráni kolená pri kľaknutí. Výškové nastavenie umožňuje použitie pohybovej platformy takmer kýmkoľvek – od detí, žien až po dospelých pánov. KAT WALK MINI je doslova prešpikovaná senzormi, ktoré snímajú a prenášajú vaše pohyby do hry bez akéhokoľvek oneskorenia. Kompaktné rozmery umožňujú umiestnenie platformy aj do menších miestností.

Kľúčové vlastnosti pohybovej platformy KAT WALK MINI

  • Všesmerové snímanie pohybu
  • Na prepojenie s VR headsetmi
  • Umožňuje dosiahnuť 360° nekonečnej akcie
  • Výškovo nastaviteľná konštrukcia
  • Umožňuje ovládať pohyb avatara vo VR

Doplňujúce informácie:
Podporované VR headsety:
Vive, Oculus, PSVR, PIMAX a ďalšie
Podporované hry:
Fallout 4 VR, Arizona Sunshine, DOOM VFR, Bullet Sorrow VR, Resident Evil 7: Biohazard, Stand Out: VR Battle Royale, Payday: The Heist, The Elder Scrolls V: Skyrim VR a ďalšie s podporou voľného pohybu
Podporované OS:
Windows 7 SP1, Windows 8.1 alebo vyšší, Windows 10
Veková kategória:
od 14 rokov
Nosnosť:
do 130 kg
Nastaviteľná výška:
1,4 – 1,95 m
Rozhranie:
USB
Napájanie:
100 – 240 V
Potrebná plocha na inštaláciu:
1,76 m2

Rozmery:
1 535 × 1 500 × 1 260 mm
Hmotnosť:
110 kg


Kód:  KATVRa01
Produktové číslo:  KAT WALK MINI ODT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06