Obnoviť stránku

Judgment – PS5

Variant
Platforma
PS5 – škatuľa
37,90 €

Judgment – PS5

%

Hra na konzolu od štúdia Ryu Ga Gotoku s titulom Judgment je akčná adventúra, ktorú vydáva spoločnosť Sega.

Judgment

Producent Toshihiro Nagoshi a Studio Ryu Ga Gotoku, tvorcovia série Yakuza, vytvorili Judgment, kriminálnu a napínavú drámu.

Judgment

Yagami vedie malú detektívnu kanceláriu v ukričanej štvrti Kamurocho a vykonáva akúkoľvek prácu, ktorú by ostatní odmietli.

Judgment

Z bývalého právnika detektívom

Zoznámte sa s Takayukim Yagamim. Po tom, čo čelil zdrvujúcej zrade jedného zo svojich bývalých klientov, dostal nálepku podvodníka, ktorý umožňuje vrahom utiecť, čo účinne zničilo jeho povesť. Teraz narazil na záhadný prípad sériovej vraždy, na ktorého vyriešenie bude musieť posunúťsvojevyšetrovacie schopnosti za hranicu svojich možností.


Judgment

Judgment s next-gen starostlivosťou

Akčný thriller sa pozrie na konzoly novej generácie a ponúkne prepracovanú grafiku, plynulých 60 snímok za sekundu a všetky doteraz vydané DLC.

Judgment

Podivné a brutálne sériové vraždy

Mestom otriasa rad sériových vrážd, pri ktorých sú objavené telá obetí s vydlabanými očami. Yagamiho do prípadu vtiahne jeho stará advokátska kancelária. Aby vraha odhalil, musí hľadať pravdu, ktorá mu pred tromi rokmi unikla z dosahu. Môže však človek prenasledovaný svojimineúspechmizvíťaziť nad vlastnou minulosťou?

Judgment

Yagami je často sužovaný kriminálnikmi a gaunermi mesta, ale aby ste sa dostali k podstate prípadu, budete potrebovať viac, než len vedieť sa dobre biť.

Judgment

Vypočúvajte, objavujte, predkladajte dôkazy. Sledujte podozrivých, preobliekajte sa, odomykajte zámky a fotografujte, aby ste rozlúštili záhadu.





Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2021
Mesiac vydania Apríl

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Kód:  PSV0060
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055277042425

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12