Obnoviť stránku

Saitek ST290 Stick

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek ST290 Stick

Výborná letecká páka pre milovníkov leteckých simulátorov.Je nastaviteľná pre rôznu veľkosť ruky a má aj nastaviteľnou podpierku pre maximálne pohodlie, je otočná pre ovládanie napr.smerového kormidla.Ďalšie nadštandard činí plynulý regulátor výkonu motora a osmisměrný rozhlížecí klobúčik.Ďalej je tu spúšť pre opakovanú streľbu a ďalších 5 tlačidiel.Pripojenie je realizované pomocou USB a pomocou softvéru dodaného s joystickom môžete nastavovať rôzne profily pre hry a ovládacie prvky.Joystick je vhodný pre ľavákov i pravákov.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti: Nastaviteľná letecká páka, otočná Nastaviteľná 3-polohová podpierka ruky Spusť pre opakovanú streľbu 5 tlačidiel 8-smerný klobúčik Plynulý ovládač výkonu motora (páčkou) Symetrický design pre ľavákov i pravákov Pružinový mechanizmus
Rozhranie:
USB 2.0
Hmotnosť:
600 g
Podporované OS:
Microsoft Windows XP / XP64 / Vista
Kód:  MH731t
Produktové číslo:  PS23

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12