Obnoviť stránku

Intel VR (Alloy)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel VR (Alloy)

Virtuálna realita zažíva v posledných rokoch svoje znovuzrodenie a spoločnosť Intel rozhodne nechce stáť v pozadí. Dnešné VR prilby musia byť spojené s počítačom káblom, ktorý vás značne obmedzuje v pohybe, alebo len premietajú virtuálny obraz bez akejkoľvek interakcie s prostredím. Intel preto predstavuje koncept Alloy, ktorý v jednom zariadení kombinuje VR helmu so vstavaným počítačom, batérií a kamerami na interakciu s reálnym prostredím.

Kľúčové vlastnosti

  • VR helma so zabudovaným počítačom a batériou
  • Žiadne káble obmedzujúce v pohybe
  • Prepája objekty z reálneho sveta do virtuálnej reality
  • Na manipuláciu s objektmi využívate priamo vaše ruky

Virtuálna realita prepojená so skutočným svetom

Základný koncept helmy Alloy využíva dvojicu kamier RealSense na snímanie objektov a orientáciu v priestore. Intel túto technológiu nazýva Merged reality, čiže virtuálna realita, do ktorej sa premietajú objekty zo skutočného sveta okolo vás. Vďaka tomu je umožnený aj úplne nový spôsob ovládania a interakcie s objektmi pomocou vašich rúk, ktoré sa premietnu do obrazu. Potenciál a možnosti konceptu Intel Alloy na herné alebo profesionálne využitie sú obrovské.

Kód:  INTVR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11