Obnoviť stránku

HTC TPCast Wireless Kit

4,3 4 hodnotení

HTC TPCast Wireless Kit


HTC TPCast pro HTC Vive

Užite si úplnú slobodu vo virtuálnej realite s HTC TPCast

Bezdrôtový adaptér TPCast bol špeciálne vyvinutý pre virtuálnu realitu HTC Vive, ktorý vás zbaví prekážajúceho kábla pri voľnom pohybe. Jednou z predností tohto bezdrôtového adaptéru je aj jeho jednoduchá inštalácia priamo na headset HTC Vive, ktorú zvládne naozaj každý.


Prilbový modul RX

Modul RX od spoločnosti TPCast je prostredníctvom kábla pripojený a umiestnený priamo na headsete HTC Vive, a následne sa stará o bezdrôtové prenášanie obrazu do PC modulu TX.

PC modul TX

PC modul TX sa stará o príjem bezdrôtového signálu, ktorý dosahuje prenosové rýchlosti 3.5 Gb/s z headsetu HTC Vive a ovládačov do vášho počítača.

Batéria modulu HTC TPCast

Súčasťou balenia je batéria, ktorá napája ako prijímač bezdrôtového adaptéra TPCast, tak aj samotný headset HTC Vive. Vďaka batérii, ktorá vydrží na jedno nabitie až 1,5 hodiny hrania si herný zážitky užijete naplno.


Dokonalý VR zážitok s adaptérom TPCast

Vďaka vysoko optimalizovanej anténnej sústave a širokému pásmu v ktorom bezdrôtový adaptér TPCast vysiela, je zabezpečené, že kvalita obrazu je úplne rovnaká, ako by bol headset HTC Vive pripojený k počítaču prostredníctvom kábla. S adaptérom TPCast si tak užijete dokonalý VR zážitok úplne slobodne.

HTC TPCast pro HTC Vive

HTC TPCast pro HTC Vive

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového modulu TPCast

  • Bezdrôtový prenos obrazu do headsetu HTC Vive
  • Lepšie podmienky pri voľnom pohybe pre ešte lepší VR zážitok
  • Pridáva WiFi modul a batériu
  • Výdrž až 1,5 hodiny hrania
  • Podpora rozlíšenie videa 2K
  • Malá latencia < 2 ms

Všetky návody a podrobnejšie informácie nájdete na www.tpcastvr.com/support

Kód:  CES9a07
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06