Obnoviť stránku

HTC Vive Pro Full kit + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Pro Full kit + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro

Bezdrôtová virtuálna realita

Nová generácia virtuálneho headsetu HTC Vive Pro vás doslova vtiahne do virtuálneho sveta vďaka vylepšenej obrazovej technológii s celkovým rozlíšením 2 880 × 1 600 px. Pre maximálny zážitok sú okuliare vybavené integrovanými HiRes slúchadlami s 3D priestorovým zvukom a zabudovaným zosilňovačom. 


Kľúčové vlastnosti headsetu HTC Vive Pro Full Box + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pre

  • Dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 2× 1 440 × 1 600 px
  • Integrované slúchadlá s priestorovým zvukom a lokalizáciou
  • Duálna kamera
  • Dva mikrofóny s funkciou potlačenia hluku
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Senzory: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroskop, IPD sensor
  • Rozhranie USB-C 3.0, Bluetooth

Obsah balenia:
Deluxe Headset
2× ovládač

2× základová stanica verzia 2.0
2× MicroUSB nabíjačka
3× napájací adaptér
Bezdrôtový adaptér
Súprava – 
kábel, pripojovacie zariadenie a čalúnenie zaisťujúce kompatibilitu s Vive Pro
 


HTC Vive predplatné

Pre nových majiteľov VR headsetu HTC Vive Pro Full kit je pripravené šesťmesačné predplatné Viveport Infinity na platforme Viveport. 

Obraz s vysokým rozlišením

Dokonalé zobrazenie sveta

O detailné zobrazenie virtuálneho sveta sa postará dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 1 440 × 1 600 px a obnovovacou frekvenciou 90 Hz. S okuliarmi na virtuálnu realitu HTC Vive Pro si vďaka najmodernejšej technológii vychutnáte úžasne živé farby, plynulý obraz s vysokým rozlíšením a realistické zvuky s úžasným priestorovým efektom a lokalizáciou zdroja zvuku.

bezdrôtový adaptér

Ide to aj bez káblov

Ak si chcete užiť maximálnu slobodu, určite uvítate bezdrôtový adaptér Vive Wireless Adapter, ktorý zaistí prenos obrazu a zvuku z počítača do virtuálnych okuliarov bez použitia káblov. Na prenos dát adaptér využíva modernú bezdrôtovú technológiu Intel WiGig.

 Clip for Vive Pro

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Perfektná funkčnosť s Vive Pro

Pre plne funkčnú kompatibilitu s okuliarmi na VR Vive Pro obdržíte aj súpravu kábla, penového čalúnenia a pripojovacieho zariadenia.


Maximální komfort

Výborná ergonómia

Už pri návrhu headsetu výrobca myslel na dokonalú ergonómiu a pohodlné nosenie. Prepracovaný hlavový most s nastaviteľnou veľkosťou sa dokonale prispôsobí hlave používateľa a tiež je lepšie rozložená hmotnosť zariadenia. Čelná plocha bola oproti predchádzajúcemu modelu zväčšená o 24 %, čím je znížený tlak pôsobiaci spredu. 

Precízne snímanie pohybu

Precízne snímanie pohybu

Presné snímanie pohybu zaistí integrovaný akcelerometer, gyroskop a systém SteamVR Tracking. Okuliare na virtuálnu realitu Vive Pro sú po novom vybavené dvoma mikrofónmi a duálnou kamerou, ktorá sa postará o kvalitnejšie snímanie okolitého sveta. To uvítate predovšetkým v aplikáciách využívajúcich rozšírenú realitu. 



Kód:  BLCES9a003jb
Produktové číslo:  99HANW003-00/ 99HANN013-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16