Obnoviť stránku

HTC Tracker 3.0 pre HTC Vive

5 6 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
164,90 €

HTC Tracker 3.0 pre HTC Vive

Senzor na virtuálnu realitu HTC Vive Tracker 3.0 poskytne spoľahlivé bezdrôtové spojenie medzi medzi skutočnými objektmi a virtuálnym prostredím, konkrétne medzi senzormi, ktoré máte na sebe a okuliarmi HTC Vive. Senzor HTC Tracker 3.0 je o 33 % menší, o 15 % ľahší a má o 75 % dlhšiu výdrž batérie, než jeho predchádzajúce verzie. Výsledkom je ľahšia manipulácia a dlhšia doba používania.


Kľúčové vlastnosti HTC Trackeru 3.0 pre HTC Vive

  • Senzor HTC Vive Tracker 3.0 na prenos informácií do systému HTC Vive
  • Nová verzia 3.0 v menšom a ľahšom vyhotovení, s dlhšou výdržou batérie
  • Umožňuje vytvárať nové herné prvky a zážitky pre virtuálnu realitu
  • Spojením s digitálnym fotoaparátom je možné zhotovovať videá z virtuálnej reality

Využite kompaktné rozmery senzora HTC Vive Tracker 3.0 pre nové zážitky vo VR

Natočte s HTC Vive Tracker 3.0 svoje virtuálne zážitky! Stačí pripojiť k senzoru Vive Tracker vašu digitálnu zrkadlovku a teraz sa stanete stredom svojho sveta. Všetci vaši príbuzní a priatelia môžu teraz pozorovať, čo sa v ňom deje, a dokonca sa môžu stať jeho súčasťou. Vyvíjajte s vylepšeným HTC Vive Tracker 3.0 svoje vlastné hry pre virtuálnu realitu a prinášajte zážitky, ktoré ešte nikto neskúsil. Využite kompaktnejších rozmerov napríklad na vytvorenie napríklad rukavice pre hru na hudobný nástroj alebo lezenie po skalách.


Kód:  CES9a06D11
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  99HASS002-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16