Obnoviť stránku

Xbox 360 - Fallout 3 - Sběratelská edice (Collectors Edition)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Fallout 3 - Sběratelská edice (Collectors Edition)

Fallout 3 je tretie pokračovanie legendárnej post-apokalyptickej hry.Nadväzuje na hrateľnosť predchádzajúcich dielov a všetko je úhľadne zabalené v ohromujícím grafickom kabáte.Hrať môžete z pohľadu prvej aj tretej osoby.Chýbajú supermutanti a bratstvo ocele.Dej sa odohráva v roku 2277, 32 rokov po Fallout 2 na východnom pobreží USA.Môžete sa tešiť na mnoho rozličných úloh a jedno z 12-ti zakončenia.Fallout 3 je v zásade realtimeová záležitosť, čisto ťahové boja tu teda nie sú.Vždy však možno využiť pauzovací funkcia, ktorá zastaví hru a umožní vám rozdeliť určitý počet akčných bodov.Opäť je možné útočiť na jednotlivé časti tela, preto sa zase až toľko nemení.Akonáhle budete s rozdelením spokojní, hru opäť odpauzujete a budete sledovať jednak akciu protivníka, jednak doplňujúce sa počet akčných bodov.Cez zľahka zmenený systém sa tak nevyhnete taktizování, ktoré by malo byť jednoznačne preferováno na úkor prostého búšenie do myši.
Táto úžasná zberateľská edícia vám navyše prináša artbook o sto stranách v pevnej väzbe, figúrku Vault-Boye, bonusové DVD o tvorí hry a vaultovský kovový box na desiatu.
Hlavné črty hry:
Ponurá atmosféra zničeného Washingtonu
Rozmanitý arzenál zbraní a ďalšieho vybavenia
Možné hrať z pohľadu prvej aj tretej osoby
Môžete hra za záporného aj kladného hrdinu
Kód:  MX189a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14