Obnoviť stránku

PS3 - Pro Evolution Soccer 2009

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Pro Evolution Soccer 2009

Nový ročník populárnej futbalovej simulácie od vývojárskeho štúdia Konami prináša vylepšenia, ktoré pousovají počítačový futbal zase bližšie k tomu reálnemu.Vývojári zapracovali nielen na detailnú grafike, ale aj na umelú inteligenciu, takže už nebude tak jednoduché přeběhnout s hráčom celé ihrisko a dať gól.Každý hráč v hre je totiž na tom rovnako, takže útočení i bránenie bude oveľa ťažšie, ale zároveň realistickejšou.Vylepšenia boli aj rozhodcovia, ktorí teraz objektívne az lepšiu presnosťou posudzujú vaše prehrešky.Veľkou novinkou je tiež plne licencovaná Liga majstrov, takže si môžete zahrať za najlepšie európske kluby a hráčov.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti hry: Značne vylepšená grafická stránka hry Licencovaná Liga majstrov 5 futbalových líg - anglická, francúzska, španielska, holandská, talianska Become a Legend mód, kde hráte za konkrétneho futbalistu Kompletne prerobené strieľania na bránku Vylepšené AI rozhodcovských Každý hráč je na tom rovnako Online hry pre 14 ľudí naraz
Kód:  MS220a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13