Obnoviť stránku

Half Life 2: Portal

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Half Life 2: Portal

Začalo to ako študentský projekt Narbacular Drop, ale vývojári z Valve v jednoduchom nápadu uvideli veľký potenciál.Zamestnali tvorca, dali im rozpočet a teraz je originálny výtvor premenovaný na Portal, súčasťou Half-Life 2:Orange Box.A to dokonca súčasťou tak pôsobivú, že je k dostaniu aj samostatne.
Spočiatku vám moc nebude jasné, o čo sakra ide a kde sú tie sľubované portály.Preberte sa v nepríjemné sklenenej miestnosti v laboratóriách Aperture ako testovací subjekt akéhosi podivného výskumu.Vaše kroky povedú charizmatická elektronický hlas, ktorý nevymažete z hlavy ešte dlho po dohraná hry.
Vzápätí sa naučíte len posúvať bedne a pochopíte, že vaším cieľom bude dostať sa cez rozličné prekážky vždy k výťahu, čo vás prenesie do ďalšieho poschodia, ktorých je spolu devätnásť.Avšak netrvalo dlho a dostanete sa ik tomu, aby ste mohli vyrobiť svoj portál, až nakoniec získate pod svoju moc portály dva a až potom sa začnú diať divy./ / www.youtube. com/v/gKg3TUPQ8Sg & hl = en "> / / www.youtube.com/v/gKg3TUPQ8Sg & hl = en "type =" application / x-shockwave-flash "wmode =" transparent "width =" 425 "height =" 355 ">
Kód:  WG097
Produktové číslo:  5030935065404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14