Obnoviť stránku

Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ

Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ

Ubehlo už veľa času, už celá jedna generácia, od doby, kedy bolo porazené zlo ničiacu krajine Ehb.Ale teraz...prichádza nová hrozba.V hre Dungeon Siege II, pokračovanie tejto nejprodávanější RPG hry, budete znovu povolal do zbrane, aby ste s mečom v ruke ochrániť svet pred blížiacim sa koncom.
Už pred celým tisícročiami zkřížili Azunaiovi bojovníci svoje meče sa Zaramothovými vojskami v záverečnej bitke povstania, ktoré trvalo celé storočia.Krajina sa zachvěla, keď tyranský boh Zaramoth posledný ranou zrazil Azunaiovův chvějící sa štít.V tom čase sa uvoľnili magické sily, ktoré v oslnivej skaze zasahujúcu míle Slzavých pláni pohltili obe znepriatelené armády.Len spálená pustina zostala němým svedectvom konca prvej ľudskej éry.
Po celé tisícročia sa tieto magické sily šírili do najvzdialenejších koncov sveta, kde nasledovali kohokoľvek, kto sa rozhodol im vládnuť.Magické sily však začínajú klesať a ustupujú sile, ktorú predpovedali starodávne proroctvá.Zo Slzavých pláni sa zdvíha nový vládca, ktorého sila každým dňom narastá.Pohlcuje tých, ktorí sa podriadi, ničí tých, ktorí sa vzepřou.Nie je kto by sa postavil jeho nadvláde.Kruh sa uzatvára...
Aký osud stihne druhú ľudskú éru?Čas rozhodnutia sa blíži.
Kód:  WG053c
Produktové číslo:  G66-00043
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16