Obnoviť stránku

HORI Tactical Assault Commander FOUR – PS4/PS3

4,7 8 hodnotení

HORI Tactical Assault Commander FOUR – PS4/PS3

Jedinečný ovládač, s ktorým sa stanete kráľom všetkých hráčov. To je HORI Tactical Assault Commander Four, ktorý je určený pre konzoly PS4 a PS3. Jednoducho ho k nim pripojíte pomocou dodávaného kábla. V balení okrem samotného ovládača v podobe klávesnice s osemnástimi základnými tlačidlami a smerovým krížom nájdete aj klasicky poňatú myš. Klávesnica je plne programovateľná a čo budú klávesy robiť, si prispôsobíte podľa svojich potrieb. Tieto nastavenia podľa rôznych hier si môžete uložiť do pamäti prístroja. Pomocou tohto ovládača sa aj na konzole môžete priblížiť k hernému štýlu na PC.

Kľúčové vlastnosti ovládača Tactical Assault Commander

  • Pevné prevedenie si poradí aj s tvrdším zaobchádzaním
  • Plne programovateľné klávesy podľa vašich potrieb a potrieb hry
  • Jednoduché prepojenie s PS3 a PS4 pomocou kábla
  • Oficiálna licencia od spoločnosti Sony
  • Nastavenie je otázkou chvíľky pomocou dodávaného softvéru

Odolné prevedenie

Výrobcovia veľmi dobre vedia, že pri divokejších herných zhromaždeniach môžu periférne zariadenia ľahko prísť k poškodeniu. Ovládač Hori Tactical Assault Commander je navrhnutý tak, aby niečo vydržal. Je vyrobený z odolného plastu, ktorý si poradí aj s hrubším zaobchádzaním. Samotné tlačidlá majú pevné ukotvenie, zároveň sú obe zariadenia, ovládač aj myš, ergonomicky tvarovaná: dobre sa držia, pevne sedia v rukách, tlačidlá sú rýchlo dostupné. Pre vás to znamená jediné - ničím nerušené, pohodlné dlhé hranie.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PS4, PS3

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB
Kód:  HORHW041
Produktové číslo:  ACP472302

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04